Otvorene su prijave za natjecateljski program ‘Mali Garmaz’ četvrtog međunarodnog DokuMA Film Festivala koji će se održati od 30. svibnja do 3. lipnja 2017.  u Makarskoj, a Arteist mu je ponovno ponosni medijski pokrovitelj.

DFF organizira udruga Dokuma iz Makarske u cilju promicanja dokumentarizma i multikulturalnosti te stvaranja plodnog tla za suradnju filmskih profesionalaca, studenata i entuzijasta iz regije i EU.

Program DokuMA Film Festivala sastoji se od međunarodnog natjecateljskog programa kratkometražnih dokumentaraca ‘Mali Garmaz’, revije ‘Dugi hit film’, retrospektive Zemlje partnera, programa za mladež ‘MAteeneja’ te revije ‘Regionalni studentski film’.

DFF vas poziva da prijavite kratkometražne dokumentarne filmove za natjecateljski program ‘Mali Garmaz’ 2017. Filmove mogu prijaviti autori, producenti, distributeri i nacionalna filmska tijela sa pravima za zastupanje filmova. Na natječaj se mogu prijaviti kratkometražni dokumentarni filmovi (trajanja do 32′) završeni nakon 1. siječnja 2015. Prijave se ne naplaćuju, a krajnji rok je 20. travnja 2017. (datum pečata na pošiljci).

Ovdje ispunite prijavnicu:

DOKUMA – PRIJAVNICA

Za ostale upite obratite se na mail , a ovdje pročitajte sve tekstove u kojima smo izvještavali o DokuMA Film Festivalu.

MR

Komentiraj ovaj tekst!

Primajte teme iz kulture
u vaš inbox

Prijavite se za primanje arteistovog newslettera i jednom tjedno ćete dobiti najzanimljivije teme iz kulture.

DokuMa Film FestivalMali Garmaz

Related Posts