Emotivno stanje mladih u Hrvatskoj

Platforma FictionPlayGrounds osmislila je fotografski natječaj usmjeren na mlade ljude i njihovu unutarnju stvarnost i svakodnevicu.

Crni patuljak slijeće u Galeriju 3,14 u Martićevoj

Danas, 16. lipnja, u sklopu događanja Design District, antikvarijat Crni patuljak otvara svoja vrata u novom prostoru Galerije 3.14,  na adresi Martić...

Kultura za džabe

U novom izdanju Arteistovog tjednog vodiča kroz besplatna, a zanimljiva događanja u kulturi, probrali smo stvarno dobre stvari koje možete vidjeti, ču...

FOTO: 8 najspektakularnijih knjižnica na svijetu

Posljednjih se deteljeća pazi i na arhitekturu zgrada u kojima se vrijedni zapisi čuvaju. Donosimo vam pregled najspektakularnijih knjižnica na svijetu!

FOTO: Potraga za Isusom na gej plaži

"Isus u srcu" naziv je izložbe koja je nastala kao plod umjetničkog istraživanja urbanog fenomena koji je preplavio gradove u regiji.
Što je ostalo iza izbjeglica

FOTO: Što je ostalo iza izbjeglica

Fotograf Alkis Konstantinidis, slobodnjak iz Grčke koji surađuje s Reutersom, pratio je izbjeglice iz Sirije na njihovom mučnom putovanju u bolji život.
Never want to see this artwork again

Kultura za prazan džep

Vodič kroz kulturu, besparicu i očaj - tako se zvao Arteistov prošlogodišnji ciklus preporuka za kulturna događanja u kojima se moglo uživati besplatno.
Festival Željezara

Poziv na predavanje, panel diskusije i radionice Inkubatora Željezara

Pridružite se radnom programu Inkubatora Željezara koji se otvara predavanjem, panel diskusijom i radionicom na temu različitih perspektiva razvoja.