Klerikalni utjecaji na HTV-u presudili emisiji “Dobro jutro: kultura”?

Inicijativa Sloboda trećima izazvala je veliku medijsku zainteresiranost upozoravanjem građana na čistke koje Hrvatska radiotelevizija zakulisno sprem...
Klan

Argentinski hit za početak, dokumentarac Jima Jarmuscha za kraj zagrebačkog izdanja!

Filmovi koji su ovog ljeta na Motovun Film Festivalu izazvali ponajveću pažnju ovog petka izlaze pred zagrebačku publiku projekcijama u Laubi.

Danas počinje 19. Motovun Film Festival

19. izdanje Motovun Film Festivala otvara se u utorak, 26. srpnja u 21 sat u Kinu Trg projekcijom humoristične drame Tangerine redatelja Seana Bakera.

Doživi brdo filmova kroz virtualnu stvarnost!

Motovun Film Festival ove vam godine omogućuje da uz VR naočale otputujete u svemir, postanete dio filmskog seta ili zavirite pod tuđe plahte!

Radikalna desnica na Motovunu

Motovun Film Festival pretvara se iz "brda filmova" u "brdo otpora" i bavi se godinom koja će ući u europske udžbenike povijesti.

Želimir Žilnik dobitnik nagrade Maverick

Pionir dokudrame i jedan od začetnika jugoslavenskog crnog vala, Želimir Žilnik, dobitnik je nagrade Maverick koju dodjeljuje Motovun Film Festival.

VIDEO: Filmovi 19. MFF-a koje ne smijete propustiti

19. Motovun Film Festival i ove godine donosi presjek najboljih europskih filmova, kao i najbolje što dolazi iz Hrvatske i njenog susjedstva.