Zgrabi svoj Gift Kit Back2Black!

Back2Black
Kao i svake godine, tako nam i ovogodišnje, peto po redu izdanje ArtOmata, sajma nekonvencionalnih umjetničkih predmeta koji se od 12. do 21. prosinca održava u Domu hrvatskih likovnih umjetnika, nudi pregršt zanimljivih mini umjetničkih djela koje možete nabaviti po pristupačnim cijenama.

U moru zanimljivosti za oko nam je zapeo Booteeq štand koji je posjetiteljima pripremio poseban dar, svojevrsnu posvetu vječnoj crnoj boji u obliku gift kita Back2Black koji se sastoji od crne tote torbe, crnog Acro rokovnika te crnog art printa.

Acro planer interaktivni je alat koji će vam pomoći organizirati se postavljanjem ciljeva na jednostavan način, a onaj koji se nalazi u Back2Black gift kitu za ovu je priliku posebno ukrašen vizualom mladog hrvatskog umjetnika, Smaomao, koji je svojim unikatnim ilustracijama nastavio svoju dugogodišnju suradnju s Booteeqom.

Gift Kit Back2Black

Tijekom ArtOmata svi izloženi Booteeq proizvodi prodaju se po prigodnoj sniženoj cijeni pa svakako posjetite njihov štand, a nakon sajma možete ih naći na Booteeq web shopu.

MR

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More