Zadnji dan prijava za izlaganje na #tdzg Expo zoni na Tjednu dizajna Zagreb!

Lauba
Kvalitetni ste? Inovativni? Prijavite se na #tdzg Expo zonu koja će se održati na prvom Tjednu dizajna!

Tjedan dizajna otvorit će se u srijedu, 23. travnja, u 19 sati #tdzg Expo zonom na koju se možete prijaviti još danas! Za izlaganje na prodajno orijentiranom predstavljanju već realiziranih i artikuliranih proizvoda, usluga i djelatnosti iz sektora kreativnih industrija iz Hrvatske i regije mogu se prijaviti tvrtke, organizacije, inicijative i individualci (profesionalci i mladi profesionalci – studenti) s već realiziranim i artikuliranim proizvodom, uslugom ili aktivnostima.

Izlaganje se na #tdzg Expo zoni naplaćuje, studenti ne plaćaju kotizaciju, a predviđa se izlaganje iz segmenata produkt dizajna, arhitekture, dizajna prostora i interijera, vizualnih komunikacija/grafičkog dizajna, modnog dizajna, video, fotografije i ‘motion’ dizajna, interaktivnog dizajna te organizacije, programa i inicijativa koje se bave kreativnim industrijama. Tipovi izlaganja na #tdzg Expo zoni su tipski izlagač, posebni izlagač i mladi profesionalac-student, a kriteriji za izlaganje su kvaliteta, prezentnost, inovativnost i tržišni plasman. Izlagači koji će sudjelovati na #tdzg Expo zoni bit će objavljeni na internet stranici Tjedna dizajna u nedjelju, 20. travnja, u 12 sati. Zona će biti otvorena za vrijeme trajanja festivala od 10 do 22 sata.

Lauba

Osim #tdzg Expo zone, na prvom Tjednu dizajna moći ćete se upoznati s projektom ‘Cool Industries for the Creative City’ kojeg će predstaviti Daniela Angelina Jelinčić, Ada Kezić će vas upoznati sa Zajednicom za industrijski dizajn dok će zajednički projekt Studija dizajna i Hrvatske obrtničke komore predstaviti Mladen Orešić i predstavnik HOK-a. O projektima Šumarskog fakulteta govorit će Danijela Domljan, a u panel diskusiji ‘Razvoj strategije kreativnih industrija’ sudjelovat će Tatjana Bartaković i Ksenija Jurinec. Moderator panela je Ivan Dorotić, urednik portala Vizkultura. Program počinje u četvrtak, 24. travnja, od 11 do 16 sati.

Lauba

S ozbirom da je cilj Tjedna dizajna Zagreb umrežavanje, jačanje suradnje te otvaranje strukovnog dijaloga unutar sektora kreativnih industrija, na Tjednu dizajna čut ćete više o projektima Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije (VIDRA) koja je zahvaljujući EU fondovima realizirala 40 projekata vrijednih 15 milijuna eura, a ove su godine prijavili još deset projekata u vrijednosti od 43 milijuna eura.

Tjedan dizajna Zagreb bit će otvoren za posjetitelje svaki dan od 10 do 22 sata. Ulaznice za #tdzg kupuju se na recepciji Laube. Cijena dnevne ulaznice je 10 kuna, tjedne ulaznice 30 kuna, a članovi Laube imaju besplatan ulaz na manifestaciju.

MR

Imate mišljenje? Iskažite ga!
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More