[VIDEO] Virtualno Valentinovo: Umjesto skupe večere, možda neki dobar koncert?

Prvi virtualni koncert Josipe Lisac i nastup umjetničkog kolektiva House of Flamingo samo su dio online ponude za ovogodišnji Dan zaljubljenih.

Zanimljiva godina, zanimljivo Valentinovo – više ne morate glumiti prijezir prema Danu zaljubljenih niti odlaziti na besmisleno skupe večere u Takenoko. Ako ga “slavite”, ove ćete se godine morati malo više potruditi da zadivite bolju polovicu, a u tome vam možda pomognu i virtualni koncerti te showovi organizirani i osmišljeni baš za vašu “večer ljubavi”.

1) Josipa Lisac

Višednevne probe i dugotrajne pripreme za virtualni koncert Josipe Lisac privode se kraju. U nedjelju 14. veljače u 20 sati, na Dan zaljubljenih i svoj rođendan, nagrađivana umjetnica održat će premijerni online nastup.

“Pjevat ću ono što imam, ono što jesam, glazbenu baštinu koju mi je ostavio Karlo Metikoš kao i pjesme koje su rezultat susreta s nekim drugim autorima i kompozitorima, koji su u moj život unijeli predivne stihove, tekstove, muziku. Akcent će svakako biti na pjesmama koje publika poznaje”, ispričala je u jednom intervjuu Josipa dodavši da samo želi da sve “bude dobro i ludo”.

Prodaja ulaznica trenutno obuhvaća više od 25 zemalja svijeta, a osim naše regije i država u kojima je prisutno puno iseljeništva zanimljivo je da se ulaznice traže i na teritorijima kao što su Luksemburg, Izreal i Ujedinjeni Arapski Emirati. Virtualni ulaz na koncert u nedjelju bit će otvoren od 19:30, dok sam nastup počinje točno u 20:00. Za sve koji ne stignu na vrijeme koncert će biti dostupan 24 sata nakon održavanja te će se moći pogledati do 15. veljače u 23:00. Ulaznice su po cijeni od 100 kn, dok će na dan koncerta iznositi 120 kn. Prodaja ulaznica vršit će se isključivo na linku Entria.

2) House of Flamingo

Zbog epidemiološke situacije i nemogućnosti nastupanja pred publikom, umjetnički kolektiv House of Flamingo svoj je program S.R.C.E. premjestio na YouTube. “Previše je vremena prošlo od našeg posljednjeg nastupa, pa smo 2021. odlučili započeti u velikom stilu. Posljednjih nekoliko tjedana marljivo radimo kako bismo vam predstavili nezaboravno online iskustvo našeg tradicionalnog showa S.R.C.E.”, poručuju iz kolektiva House of Flamingo o novom programu nazvanom “Čista petica”.

Višesatni show kojeg inače organiziraju u zagrebačkom klubu Močvara ove ćete godine moći pratiti na njihovom službenom YouTube kanalu – potpuno besplatno!

3) svjetske pop-zvijezde

Justin Bieber svoje poklonike na Valentinovo časti posebnom izvedbom – na svom Tik Tok profilu prvi će put otpjevati pjesme s albuma “Journals” iz 2013. godine. Na DoorDash Instagramu možete pratiti virtualni koncert grupe Boyz II Men, a na službenoj stranici Josha Grobana, uz cijenu ulaznice od 30 do 150 dolara, i njegov valentinovski koncert. Nešto jeftinije su ulaznice za virtualni koncert CeeLo Greena, koji će za Valentinovo pjevati na stranici SessionsLive.com.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More