Uhvatite zadnji vlak: Produžene prijave za Sudnji dan!

Sudnji danZbog velikog interesa kreativaca, prijave na prvi nezavisni festival kreativnih komunikacija Sudnji dan produžene su do 24. ožujka, pa požurite s prijavama!

Festival kreativnih komunikacija Sudnji dan namijenjen je profesionalcima angažiranima u komercijalnom i neprofitnom sektoru te studentima. Festival okuplja kreativce iz raznih područja kreativnog stvaralaštva, a “nezavisni” u odrednici znači da Sudnji Dan ne ovisi o moći ili profitu interesnih skupina, nego je isključivo u službi kreativnosti kao oblika ljudskog izražavanja. Najvažnije festivalske značajke su nagrađivanje autorstva imenom i prezimenom te brojčano veliki žiri koji ocjenjuje on-line, čime se osigurava nepristranost i objektivnost.

Primarni cilj ovog festivala jest promicanje autorstva i kreativnosti. Ove će godine festival nagrade dodijeliti u kategorijama; velika ideja, copywriting, dizajn, web dizajn, ilustracija, 3D, interaktivni sadržaj, fotografija, režija, slika u pokretu, gluma, glazba i zvuk te mlada nada, a novost je mogućnost prijave još neobjavljenog rada.

Detaljne opise kategorija možete naći ovdje.

Podsjetimo, prijava radova je i dalje besplatna, no ako autor želi prijaviti više radova, svaki idući rad nakon prvog prijavljenog moguće je prijaviti s donacijom od 50 kuna. Zašto je to tako? Udruga nije u mogućnosti pokriti sve troškove organizacije festivala, što uključuje troškove vezane uz ovu web stranicu, opremu, vanjske suradnike i ostalo, te bi s ovim činom i vi potpomogli u realizaciji Sudnjeg dana 2014.

Profesionalcima angažiranima u komercijalnom i neprofitnom sektoru te studentima koji prijave svoje radove sudit će kolege i to njih preko 150. Radi se o profesionalcima freelancerima, zaposlenicima manjih studija i velikih agencija koji će putem on-line sustava web stranice Sudnjeg dana odabrati najbolje radove iz trinaest kategorija, čime se osigurava nepristranost i objektivnost.

Prijave traju do 24. ožujka 2014., a pobjednici će biti proglašeni 24. travnja na večeri Sudnjeg dana koji će se održati u sklopu Tjedna dizajna Zagreb, od 23. do 27. travnja 2014. godine, u kući za ljude i umjetnost Lauba.

PRIJAVI SVOJ RAD / UPUTE ZA PRIJAVU RADOVA

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More