Udruga Boonika: Poziv na prijavu radionica

BoonikaFoto: Dario Belić
Boonika – platforma vizualnog dijaloga raspisuje natječaj/poziv za predlaganje kreativno edukativnih programa radionica i/ili seminara u suradnji sa fizičkim i pravnim osobama iz zemlje i inozemstva za 2014. godinu.

Prijava programa radionica tematski mora pokrivati stručno znanje iz područja dizajna, umjetnosti, kulture i srodnih struka s naglaskom na vizualnu komunikaciju.

Svaka prijava mora sadržavati sljedeće podatke ovim redoslijedom:
– Naziv radionice / seminara
– Opći opis radionice / seminara
– Životopis voditelja i predavača radionice / seminara s posebnim naglaskom na obrazovanje i iskustvo vezano uz prijavljenu radionicu
– Detaljan opis radionice (navesti za koga je namijenjena, kakvo predznanje polaznika se očekuje, detaljan opis programa radionice po održanom satu, duljina trajanja radionice (broj sati po tjednu), potrebna oprema predavača i polaznika)
– Kontakt voditelja i predavača radionice: Ime i prezime, adresa, e-mail, broj mobitela)

Prijave se primaju u elektronskom obliku na info.boonika@gmail.com do 01. ožujka 2014. godine, a rezultati natječaja objavit će se 01. travnja 2014. godine na Boonika web stranici, newsletterom i putem FB Boonika stranice.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More