Što Jon Snow radi na plakatu nove sezone Igre prijestolja!?

Jon Snow
Ako još uvijek niste do kraja pogledali petu sezonu serije Igre prijestolja (što čekate!?), suzdržite se od daljnjeg čitanja ovog teksta.

Sve otkako je u finalnoj epizodi pete sezone megapopularne serije Igre prijestolja Jon Snow (kojeg tumači glumac Kit Harington) nasmrt izboden, obožavatelji ove serije se nadaju nekakvom preokretu koji će jednog od omiljenih likova vratiti u život. S tim u skladu, razvile su se mnogobrojne teorije, a jedna od njih ipak bi mogla biti istinita.

Objavljena je prva promotivna fotografija koja najavljuje nadolazeću, šestu sezonu Igre prijestolja, a na njoj se nalazi ni manje ni više nego Jon Snow. Na fotografiji on izgleda krvavo i ranjivo, no to nije spriječilo vojsku obožavatelja da se poraduje njegovom možebitnom povratku u seriju, kojeg ovaj plakat suptilno najavljuje – u nadi da se HBO ne igra s osjećajima zagriženih sljedbenika ovog književno-televizijskog fenomena.

I iako su producenti serije nekoliko puta objavili da Jon Snow ne može biti mrtviji nego jest, autor George R.R. Martin natuknuo je i neke druge mogućnosti: “Ako smo naučili nešto iz nastavka ‘Pjesma leda i vatre’, to je da smrt nikako nije permanentno stanje”. Ipak, moramo pričekati nekoliko mjeseci kako bi doznali pravu sudbinu Jona Snowa: zima dolazi – ali tek u travnju.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More