Od početaka na Arteistu do filmske slave: Književna Groupie u novom hit dokumentarcu Nikice Marovića

Već smo pisali o tome kako je najjači igrač domaće satire Pavle Svirac prešao u tim Davora Uskokovića kao prvo ime nove biblioteke Puls koja je u izdavačkoj kući Egmont rezervirana za bisere svjetske, ali i domaće književnosti.  Nerado smo priznali i da prema ovom transferu gajimo podijeljene emocije: Pavle Svirac je svoj kultni opus počeo graditi na ovom portalu, kolumnama Književna groupie, i Arteist ga se teška srca odriče.

Čini se da mu je pisanje za Nacional kao i nova knjiga Kako bit hipster? otvorilo vrata za nove pobjede. Perspektivni mladi redatelj Nikica Marović snima pravi pravcati dokumentarac o Svircu. Da sve nije šala doznat ćete iz ekskluzivnog priloga snimljenog za Arteist TV koji je ove godine sa skromnih 10 000 kn podržao Ured za kulturu Grada Zagreba i time nam omogućio da zagrebemo po površini svojih planova za ovaj program kojim želimo u redovitom ritmu realizirati video priloge o kulturnom životu u Zagrebu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More