Šesto izdanje Fistt Art Festa i Božićog hand made sajma u SC-u

Fistt Art FestŠesto izdanje međunarodnog festivala kreativnosti i DIY kulture, Fistt Art Fest, održat će se od 7. do 9. prosinca 2012. godine u prostorima kluba te predvorju kina Studentskog Centra.

U sklopu festivala održat će se i veliki Božićni hand made sajam na kojem će svoje unikatne radove izlagati preko stotinu kreativaca iz cijele Hrvatske, ali i šire, što predstavlja odličnu priliku da kupite jedinstvene božićne poklone, potpomognete mlade kreativce i na vrijeme izbjegnete velike predbožićne gužve.

Na sajmu ćete moći pronaći zaista sve što vam padne na pamet, od ručno izrađenih instrumenata preko nakita i ostalih modnih dodataka, pa sve do bedževa i još mnoštva čudesnih predmeta ‘uradi sam’ umjetnika koji će predstaviti svoje maštovite kreacije i pobrinuti se da nitko ne ostane praznih ruku.

Osim samog sajma na festivalu će se održati cijeli niz radionica, predavanja i performansa, kako za odrasle tako i za one najmlađe koji će moći naučiti ponešto o vilenjacima. Za odrasle organizirane su radionice solarne joge i njezine primjene, pivske alkemije, DJ-inga, digitalne fotografije, reljefnog slikarstva, orgonske energije, izrade loptica sijačica te bubnjarske radionice, predavanje o orgonitima te performans acro joge.

Fistt Art FestSamo zatvaranje festivala zamišljeno je uz Galactic Jam Session u Chakkas Roomu AKC Medike na kojem su posjetitelji pozvani da donesu svoje instrumente i da se svi zajedno upuste u stvaranje vesele glazbe.
Ulaz na festival je besplatan, no posjetitelji će ga ipak moći po želji i mogućnosti novčano potpomoći kako bi i predavači te organizatori kreativnih radionica bili nagrađeni.

Pregled zbivanja, cjelokupni program festivala i njegovu satnicu možete pogledati na službenim stranicama Fistt Art Festa.

M.R.

Imate mišljenje? Iskažite ga!
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More