Šesto izdanje Fistt Art Festa i Božićog hand made sajma u SC-u

Fistt Art FestŠesto izdanje međunarodnog festivala kreativnosti i DIY kulture, Fistt Art Fest, održat će se od 7. do 9. prosinca 2012. godine u prostorima kluba te predvorju kina Studentskog Centra.

U sklopu festivala održat će se i veliki Božićni hand made sajam na kojem će svoje unikatne radove izlagati preko stotinu kreativaca iz cijele Hrvatske, ali i šire, što predstavlja odličnu priliku da kupite jedinstvene božićne poklone, potpomognete mlade kreativce i na vrijeme izbjegnete velike predbožićne gužve.

Na sajmu ćete moći pronaći zaista sve što vam padne na pamet, od ručno izrađenih instrumenata preko nakita i ostalih modnih dodataka, pa sve do bedževa i još mnoštva čudesnih predmeta ‘uradi sam’ umjetnika koji će predstaviti svoje maštovite kreacije i pobrinuti se da nitko ne ostane praznih ruku.

Osim samog sajma na festivalu će se održati cijeli niz radionica, predavanja i performansa, kako za odrasle tako i za one najmlađe koji će moći naučiti ponešto o vilenjacima. Za odrasle organizirane su radionice solarne joge i njezine primjene, pivske alkemije, DJ-inga, digitalne fotografije, reljefnog slikarstva, orgonske energije, izrade loptica sijačica te bubnjarske radionice, predavanje o orgonitima te performans acro joge.

Fistt Art FestSamo zatvaranje festivala zamišljeno je uz Galactic Jam Session u Chakkas Roomu AKC Medike na kojem su posjetitelji pozvani da donesu svoje instrumente i da se svi zajedno upuste u stvaranje vesele glazbe.
Ulaz na festival je besplatan, no posjetitelji će ga ipak moći po želji i mogućnosti novčano potpomoći kako bi i predavači te organizatori kreativnih radionica bili nagrađeni.

Pregled zbivanja, cjelokupni program festivala i njegovu satnicu možete pogledati na službenim stranicama Fistt Art Festa.

M.R.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More