Emotivno stanje mladih u Hrvatskoj

FictionPlayGrounds, prva hrvatska intermedijalna web platforma za umreživanje umjetnika, osmislila je fotografski natječaj usmjeren na mlade ljude i njihovu unutarnju stvarnost i svakodnevicu.

Potaknuti medijskom podzastupljenošću mladih na našim prostorima i snagom fotografskog medija kolektiv FictionPlayGrounds želi istaknuti važnost reprezentacije mladih osoba unutar medijskog prostora, ali im i dati priliku da ispričaju svoje priče fotografskim portretima.

Želje, stavovi, okupacije i strahovi u su fokusu natječaja, kao i emocije na licima i priče koje se kriju iza pogleda uperenog ili skrivenog od objektiva.

Prijave u obliku aktivistički nastrojenih/umjetničkih fotografskih portreta (jedan ili više), uz kratke popratne koncepte autori/ce šalju na tina.petkovic@fictionplaygrounds.com. Natječaj je otvoren do 1.studenog ove godine. Za izabrane radove FictionPlayGrounds će organizirati minimalno jednu izložbu u stvarnom prostoru, a radovi će se u dogovoru s autorima i autoricama, objaviti na službenoj stranici FictionPlayGroundsa te kao zasebna web edicija.

Koja je Vaša priča ? Ispričajte je fotografijom!

 

MR

Imate mišljenje? Iskažite ga!
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More