Prijavi svoj bend na natječaj i osvoji snimanje virtualnog koncerta!

Snimanje virtualnog koncerta u klubu Attack i produkciji Autonomnog kulturnog centra odlična je ponuda za mlade bendove i sve one koji se tako osjećaju.

“Imaš bend za koji misliš da je super i baš vam se svira, a nemate gdje? Možda imaš i nekog frenda koji strastveno miksa, ali nema gdje pokazati skil? Autonomni kulturni centar poziva na prijavu! Sve što trebaš je poslati mail!”, poručuju iz Autonomnog kulturnog centra o projektu kojem je namjera “probuditi dodatno uspavanu, no istovremeno vrijednu klupsku zajednicu”.

“Naš vlastiti ‘not live, not dead’ program će vas rado ugostiti. U ugodnom okruženju kluba Attack, snimiti ćemo solidan A/V rad koji će se kasnije pronaći na našim distribucijskim kanalima, a i vama kao autorima nije zgorega “dobiti” svježe snimke nakon ovoliko mjeseci neaktivnosti, virtualni gig i objavu na Bandcampu kojega smo upravo pokrenuli: Attack Recordings“, kažu organizatori natječaja.

“U obzir dolaze samo autorski radovi… Cover bendovi su prijevara!”, napominju. Prijave su otvorene do 23. veljače 2021., a vaše glazbene uratke možete slati na klub@attack.hr.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More