Premijera u Exitu: Dvije crte plavo

Novi komad je na daskama teatra Exit. U režiji Arteistove suradnice Frane Marije Vranković u četvrtak 27. rujna u 19h odigrat će se premijera “Dvije crte plavo” u koprodukciji Teatara Puna kuća, Teatara EXIT i Gradskog kazališta Sisak.

Tekst: Rosie Kugli

Režija: Frana Marija Vranković

Igraju: Sara Moser i Svetlana Patafta

Trudna sam, što sad?

Tinejdžerica Vita Mayer s užasavanjem otkriva da je ostala u drugom stanju. Nalazi se pred teškim izborom što učiniti. Pobaciti ili zadržati dijete? U moru pitanja koja je muče i na koja nema odgovora, osjeća da je sama.

Maloljetničke trudnoće nisu samo medicinski problem, već i problem seksualnog odgoja mladih. Predstava je namijenjena mladima kao i njihovim roditeljima i prosvjetnim radnicima jer otvoreno progovara o temi koja je često u našoj sredini tabuizirana.

NAKON PREDSTAVE SLIJEDI RAZGOVOR S PUBLIKOM KOJI VODI STRUČNA SURADNICA S ISKUSTVOM RADA NA PREVENCIJI RIZIČNOG SPOLNOG PONAŠANJA MLADIH, KAO I PRUŽANJU POMOĆI MALOLJETNIM RODITELJIMA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More