Potrošeni? Nipošto!

Jayne MansfieldMONTAŽSTROJ i klub Pepermint u srijedu, 10. listopada s početkom u 21 sat organiziraju “Plesnjak 55+” kako bi zajednički u veseloj atmosferi protagonistima projekta “55+“ omogućili posljednje zajedničko okupljanje u Montažstrojevoj organizaciji.

Protagonisti stariji od 55 godina u izvedbama kulturnog događaja “55+” u Lisinskom te potom na gostovanjima u Puli i Rijeci pokazali su da nisu “potrošeni“ a u prostorima kluba Pepermint u Ilici 24 u srijedu će to isto potvrditi na nešto opušteniji način.

– Generacija 55+ poziva vas da im se pridružite na njihovom plesnjaku u sklopu “Pepermint twista” na kojem će za dobru glazbu biti zadužen DJ Marek, veli Borut Šeparović iz Montažstroja.

Cijeli događaj bit će praćen kamerama za potrebe dokumentarnog filma Potrošeni čija će premijera početkom 2013. godine označiti i kraj najvećeg i najkompleksnijeg Montažstrojeva projekta do sada.

Gents salon in Dubai

M. R.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More