Posebne rođendanske ulaznice za pet godina festivala ULTRA Europe

 

Nešto više od mjesec dana dijeli nas od početka petog izdanja festivala ULTRA Europe, omiljene ljetne destinacije više od sto tisuća mladih ljudi iz cijelog svijeta. Ultimativna kombinacija vrhunskog glazbenog i turističkog doživljaja još će jednom Hrvatsku podići na tron najpoželjnijih svjetskih festivalskih destinacija, a povodom obilježavanja jubilarnog izdanja organizatori najavljuju brojna iznenađenja za svoje vjerne fanove!

Domaće posjetitelje posebno će oduševiti vijest da će danas u 12 sati u prodaju biti puštene posebne rođendanske ulaznice kojima ULTRA Europe obilježava svojih prvih pet godina! 500 festivalskih ulaznica po posebnoj cijeni od 975 kuna, 500 jednodnevnih ulaznica za svaki dan festivala po cijeni od 450 kuna, te 500 trodnevnih VIP ulaznica po cijeni od 2250 kuna moći će se kupiti u poslovnicama Tisak Media i u sustavu Ticketshopa.

Rođendanske ulaznice te brojne druge pogodnosti zahvala su za dugogodišnju vjernost hrvatskim fanovima. Svake godine festival bilježi povećanje broja hrvatskih posjetitelja, a njihova snažna podrška i povjerenje koju daju ovom međunarodnom projektu, najveći su motiv organizatorima u nastojanju da se festival održi i u narednim godinama. Svoje su ulaznice već osigurali partijaneri iz više od 100 zemalja svijeta koji će se od 14. do 16. srpnja, na najljepšem hrvatskom stadionu Poljudu, pridružiti domaćim posjetiteljima i ujediniti u slavlju glazbe, prijateljstva i ljubavi, a samo dva dana poslije, u utorak 18. srpnja, očekuje nas još jedno izdanje ekskluzivnog partyja ULTRA Beach.

Kako bi rođendansko izdanje bilo najbolje do sad, organizatori festivala marljivo rade na svim detaljima u suradnji s lokalnim vlastima i turističkim sektorom u gradu Splitu. “Poduzimamo sve potrebno kako bi jubilarno izdanje festivala bilo uistinu posebno. Pripreme idu odlično, a iznimno nas raduje podatak da ove godine bilježimo najveći interes i da u Hrvatsku dolazi još veći broj obožavatelja. Kao zahvalu za njihovo višegodišnje povjerenje možemo najaviti još bolju produkciju i lineup, a uz naš predani tim i organizaciju te sigurnosne uvjete koji će biti na najvišem nivou, sigurni smo da će ovogodišnje izdanje biti najbolje do sad“, izjavio je Joe Bašić, direktor tvrtke MPG Live.

Da organizatori uistinu spremaju najbolje izdanje govori i podatak o dosad najavljenim DJ zvijezdama koje su potvrdile svoj dolazak u Hrvatsku. Osim Martina Garrixa, koji nosi laskavu titulu najboljeg DJ-a svijeta prema prestižnoj ljestvici TOP DJ Mag, tu su i Afrojack, Armin van Buuren, David Guetta, Hardwell, Steve Aoki i Tiësto, velikani elektroničke scene koji se na već spomenutoj ljestvici ove godine nalaze među deset najboljih. Impresivnom lineupu koji trenutno broji više od 50 izvođača pridružit će se i druge brojne zvijezde čija će imena biti poznata uskoro.

Sve novosti o festivalu, mogu se pronaći na službenoj web stranici, službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu.

MR

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More