Pobjednici natječaja Kultura u fokusu na velikoj novogodišnjoj izložbi Fotokluba Split

Na natječaj ”Kultura u fokusu” pristiglo je 1438 fotografija, a stručni žiri izabrao je 100 najuspješnijih radova.

Tradicionalna novogodišnja izložba u Fotoklubu Split ovog puta neće biti otvorena na Novu godinu iza ponoći kao inače, nego će otvorenje izložbe biti 1. siječnja 2021. godine. Čast izlaganja na novogodišnjoj izložbi pripala je pobjednicima velikog natječaja Kultura u fokusu, koji se petu godinu zaredom realizira kroz međunarodni fotografski natječaj na platformi mediapitch.com, a od ove godine aktualizira i popularizira na stranici kulturaufokusu.com.

Izložba donosi pobjedničku seriju te fotografije dobitnika nagrada po kategorijama natječaja – Milana Šabića, Davora Puklaveca, Krunoslava Večenaja, Stipe Suraća, Zoe Šarlija, Dinka Neskusila, a otvorena je do 11. siječnja 2021.

Na natječaj ”Kultura u fokusu” pristiglo je 1438 fotografija, a stručni žiri izabrao je 100 najuspješnijih radova koji su vidljivi u različitim digitalnim inačicama virtualne šetnje po Sveučilištu Sjever, a dostupni na stranici kulturaufokusu.com te u konačnici na sam početak nove godine i u realnom prostoru u Fotokluba Split, što je ujedno prilika za novi početak i otvaranje šestog po redu natječaja koji se ove godine se odvija pod geslom “Korona u kulturi: Kultura u fokusu 20:21”.

Inače, Arteist je u 2020. godini revno pratio brojne aktivnosti i izložbe Fotokluba Split – od senzacionalne izložbe malonogometaša Alena Marića preko pobjedničkog projekta Milana Šabića sve do zanimljivih izložbi realiziranih u suradnji s Hrvatskim planinarskim društvom Mosor, vaterpolo klubom Jadran i brojnim drugima… Sve izložbe Fotokluba Split možete pogledati ovdje!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More