Mislite da su ovo fotografije? Think again!

Philip Munoz - Conflict of Desire
Philip Muñoz, nevjerojatno talentirani umjetnik s bristolskom adresom, jedan je od primjera kako vam nije potrebna likovna akademija da biste stvarali vrhunska djela.

Naime, osim što je potpuno samouk, studirao je biokemiju na sveučilištu u Bristolu što je dokaz da je umjetnost predivna zaraza koje se, jednom kad vas zahvati, nikako ne možete riješiti.

U svojim radovima ovaj umjetnik bavi se pojmom glamura i njegovoj ulozi u društvenom identitetu, a posebice je zainteresiran za ideju ljepote kroz transformaciju i koncept suvremene uzvišenosti.

Philipove slike toliko su hiperrealistične da na prvi pogled možete pomisliti kako je riječ o fotografiji. U nekim svojim radovima Muñoz koristi pretjeranu dubinu polja ili otklanja bilo kakve dokaze o horizontu. Ostali radovi sadrže nevjerojatno stvarne dijelove, dok se ostali dijelovi slike čine naizgled nestvarnima.

“Privlače me živi i mladenački, bezbrižni likovi koje svakodnevno promatram kroz prozore svog studija. Sretan sam što živim u predivno eklektičnom području grada Bristola gdje su moda i identitet od najveće važnosti te mi pruža neprestanu inspiraciju i gorivo za moju želju za slikanjem”, objašnjava Philip.

KH

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More