“Ovo je budućnost našeg posla”: Massimo najavljuje prvi (pravi) domaći virtualni koncert

"Sudjelovati u ovom pionirskom događaju zaista je nešto jedinstveno", poručio je glazbenik najavljujući koncert za 500 sretnika u dvorani i tisuće gledatelja u live prijenosu.

Znate ono kad se u pandemiji vaš omiljeni pjevač postavi pred neku bež zavjesu, upali Instagram live, malo svirucka i to nazove “koncertom”? Toj ojađenoj praksi na koju je posljednjih mjeseci prisiljen glazbeni svijet na kraj namjerava stati Massimo, i to 10. prosinca u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, na, kako najavljuju organizatori, “prvom koncertu popularne glazbe koji će se održati na dvije platforme – u stvarnom i virtualnom svijetu”.

U prodaju su puštene ulaznice za spektakl u Lisinskom, a jednako atraktivan show bit će dostupan i svima onima koji neće biti u prilici fizički doći na koncert. Tim kamermana, režisera, majstora za svjetlo i drugih stručnjaka pobrinut će se, poručuju iz Lisinskog, da publika kod kuće sudjeluje u dosad neviđenom spektaklu.

“Počašćen sam što sam dobio priliku biti dijelom ove posebne priče. Sudjelovati u ovom pionirskom događaju zaista je nešto jedinstveno. Veselim se stati pred 500 gledatelja u prekrasnom Lisinskom, ali isto tako posebno me raduje što ćemo za gledatelje kod kuće prirediti poseban show. Kamere, svijetla, režija, ton i video majstori pobrinut će se da svi kod kuće uživaju u vrhunskom spektaklu. Koncert će se istovremeno prenositi do vaših domova tako da ćete u stvarnom vremenu svjedočiti povijesti. Ovakvi eventi, koji spajaju stvarno i virtualno, s obzirom na situaciju u svijetu i kod nas, budućnost su našeg posla, jer jedino na taj način našu glazbu možemo približiti široj publici”, rekao je Massimo najavljujući koncert.

Prekidi, Dalmacija i teror formatiranih radija: Pogledajte listu najvećih hitova 2019. godine

“Pratite koncert bez fizičke distance, bez maske, iz susjedne zemlje, uz dobru čašu vina, kokice, svoju bolju polovicu, u svojoj dnevnoj sobi, s kućnim ljubimcem… Kako god poželite, jer ovo je #koncertnatvojnačin”, poručuju organizatori.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More