Otvorene prijave za DokuMA Film Festival 2016.

DokuMA 2016

Otvorene su prijave za natjecateljski program ‘Mali Garmaz’ trećeg međunarodnog DokuMA Film Festivala koji će se održati od 1. do 5. lipnja 2016. u Makarskoj, a Arteist mu je ponovno ponosni medijski pokrovitelj.

DFF organizira udruga Dokuma iz Makarske u cilju promicanja dokumentarizma i multikulturalnosti te stvaranja plodnog tla za suradnju filmskih profesionalaca, studenata i entuzijasta iz regije i EU.

Program DokuMA Film Festivala sastoji se od međunarodnog natjecateljskog programa kratkometražnih dokumentaraca ‘Mali Garmaz’, revije ‘Dugi hit film’, retrospektive Zemlje partnera, programa za mladež ‘MAteeneja’ te revije ‘Regionalni studentski film’.

DFF vas poziva da prijavite kratkometražne dokumentarne filmove za natjecateljski program ‘Mali Garmaz’ 2016. Filmove mogu prijaviti autori, producenti, distributeri i nacionalna filmska tijela sa pravima za zastupanje filmova. Na natječaj se mogu prijaviti kratkometražni dokumentarni filmovi (trajanja do 32′) završeni nakon 1. siječnja 2014. Prijave se ne naplaćuju a krajnji rok je 15. ožujka 2016. (datum pečata na pošiljci).

Ovdje ispunite prijavnicu:

DOKUMA – PRIJAVNICA

Za ostale upite obratite se na mail submissions@dokuma.hr, a ovdje pročitajte sve tekstove u kojima smo izvještavali o DokuMA Film Festivalu.

MR

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More