Osvojite ulaznice za predstavu Magic Evening u Teatru &TD

U suradnji s Teatrom &TD poklanjamo vam ulaznice za predstavu Magic Evening  autorice i redateljice Anice Tomić te dramaturginje Jelene Kovačić.

Predstava govori o sasvim običnim i dobro situiranim ljudima čiju ugodnu i sigurnu egzistenciju jedne večeri prekida banalni događaj koji će dovesti u pitanje nepodnošljivu lakoću njihove svakodnevnice, postavljajući im pitanje, a čega se to oni zapravo boje?

Sasvim obična večer. Dva para u jednom stanu. Dobra večera i nekoliko boca alkohola.  Puno razgovora o svemu i ničemu. O politici, umjetnosti, krizama, križevima, promašenim ljubavima i Vivaldiju. O vremenu u kojem je sve dozvoljeno, u kojem kriteriji ne postoje, ali postoje oni koji ih uporno postavljaju. I onda odjednom jedan sasvim banalan, možda samo slučajan događaj koji će ih zaustaviti, koji će samo na trenutak prekinuti tu magičnu večer. Banalan događaj koji će postaviti možda sasvim banalno pitanje: čega se bojite? Banalan događaj koji se ipak neće zaustaviti samo na tom pitanju, nego će inzistirati i neprestano postavljati nova. Kamo vas sve mogu odvesti vaši strahovi? U kojem trenutku strah postaje paranoja? U kojem trenutku više ne može razlučiti što je istina, a što iluzija? Ili  je ipak sve istina i više nigdje nismo sigurni? Čak ni u jednom stanu, jedne večeri uz dobru večeru i nekoliko boca alkohola.

Režija: Anica Tomić
Dramaturgija: Jelena Kovačić
Glazba i obrada glazbe : Nenad Kovačić
Scenografija i kostimografija: Anica Tomić
Autor crteža na plakatu: Marko Petrić
Fotograf predstave: Damir Žižić
Igraju: Ivana Krizmanić, Nataša Kopeč, Marko Makovičić, Marko Petrić

U predstavi se koriste dijelovi skladbi Antonia Vivaldija: Koncert za violinu u A – molu RV 356 Op 3 No 6 , Concerto Grosso u G – molu RV 578

Radno vrijeme blagajne Teatra &TD:
svakodnevno (osim nedjelje) od 11 do 13h i dva sata prije početka predstave

Informacije i rezervacije:
blagajna 01 4594 510

NAGRADNA IGRA

U suradnji s Teatrom &TD, Arteist za svoje čitatelje ima dva puta po dvije ulaznice za predstavu Magic Evening koja je na repertoaru 29. i 30. studenog. Ako želite pogledati Magic Evening sve što trebate napraviti jest u komentarima pod ovaj tekst navesti kojeg datuma želite pogledati predstavu i tagirati osobu koju biste poveli u &TD. Dobitnike objavljujemo u utorak, 28. studenog. Sretno!

 

MR

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More