Osveta Deppovih fanova: Za otkaz glumici Amber Heard prikupljeno više od milijun potpisa

Svijet se raspada, nepravde su na svakom kutu, globalno zatopljenje i rasne netrpeljivosti uzimaju maha, ali ljude ovih dana, sudeći po peticiji s rekordnim odazivom, puno više zanima osveta glumici Amber Heard.

Cancel kultura, ona u kojoj se javnim osobama zbog privatnih grijeha i nedaća otkazuju poslovni angažmani, u svom je punom zamahu – nakon što je Johnny Depp izbačen iz novog nastavka filma “Čudesne zvijeri”, njegovi fanovi traže slično za Deppovu bivšu suprugu, glumicu Amber Heard te joj peticijom žele “oduzeti” ulogu u nadolazećem holivudskom spektaklu “Aquaman 2”. Zasad im ide više nego dobro – skupljeno je više od milijun potpisa, a broj rapidno raste iz sata u sat.

“U svojoj višemilijunskoj tužbi, Johnny Depp opisuje brojne incidente i obiteljsko nasilje koje je doživio od tadašnje supruge Amber Heard, uključujući incident u kojem ga je dvaput udarila u lice te onaj u kojem mu je otkinula prst bocom votke, nakon čega je bila potrebna kirurška intervencija. Heard je sistematski pokušala uništiti Deppovu reputaciju u Hollywoodu, ističući pritom brojne lažne incidente u kojima je ona zapravo zlostavljala njega, ali je svojim lažima od sebe napravila žrtvu. Primjerice, u slučaju s otkinutim prstom Johnnyja Deppa, Heard je lagala i rekla da je sam sebi otkinuo prst”, stoji u opisu peticije.

Na odgovor glumice nije trebalo dugo čekati – Amber Heard tvrdi da peticije zapravo ne znače ništa. “Plaćene glasine i plaćene kampanje na društvenim mrežama ne diktiraju odsluke o castingu, jer nemaju nikakvo uporište u stvarnosti. ‘Aquaman’ i ‘Aquaman 2’ postoje samo zbog fanova. Uzbuđena sam jer iduće godine počinjemo sa snimanjem”, napisala je Amber Heard nakon što je svijet obišla vijest o peticiji.

Prvi nastavak “Aquamana” utržio je više od milijardu dolara

Premijera filma “Aquaman 2” u režiji Jamesa Wana, u kojem osim Amber Heard glume i Jason Momoa, Patrick Wilson i Yahya Abdul-Mateen II, najavljena je za 16. prosinca 2022. godine. Baš kao i u slučaju “Čudesnih zvijeri”, iza projekta stoji studio Warner Bros.

Otkaz sa cijenom: Protjerani Johnny Depp za tri dana snimanja dobio 10 milijuna dolara

Podsjećamo, bivši supružnici Johnny Depp i Amber Heard našli su se u velikoj sudskoj i medijskoj bitci, ali ne zbog samog razvoda, već naslova u najčitanijem britanskom tabloidu The Sun, koji je glumca svojedobno nazvao “zlostavljačem žena”. Depp ih je tužio, svjedočenja obje strane su šokirala svjetsku javnost, a onda je, u neočekivanom obratu, izgubio tužbu, a zatim, zbog narušene reputacije, i angažman u “Čudesnim zvijerima”. Ipak, s obzirom na to da je u rujnu ove godine snimio jednu scenu, Warner Bros mu je dužan isplatiti puni honorar od čak deset milijuna dolara.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More