Osmi FISTT Art Fest – veliki božićni sajam rukotvorina!

FISST Art Fest
Udruga za promicanje audiovizualne kulture FISTT ponosno Vam najavljuje osmo izdanje FISTT Art Fest-a, festivala kreativnosti i “uradi sam“ kulture.

Festival će se već tradicionalno održati u prostorijama SC-a u Zagrebu, na adresi Savska 25, i to 18., 19. i 20. prosinca, svaki dan od 12 do 21 sat.

Kao i svake godine u sklopu FISTT Art Fest-a održava se veliki božićni sajam rukotvorina na kojem će svoje radove predstaviti preko 100 umjetnika pretežno iz Hrvatske, ali i šire.

Istovremeno će se kroz sva tri dana održavati razne kreativne radionice na kojima će posjetitelji moći besplatno sudjelovati.

Na zabavan način se riješite strke oko izbora božićnih poklona, podržite kreativce i ručni rad, posjetite šareni kreativni sajam, popijete topli napitak u lijepom ambijentu i sudjelujete u nekoj od radionica.

Fistt Art Fest 2014

Ako želite naučiti heklati, obožavate slušati priče i bajke ili nikada niste bili na shiatsu tretmanu – svakako posjetite neke od radionica u sklopu festivla. FISTT Art Fest mari i za najmlađe, tako da se od najranijih početaka festivala u programu našlo mjesta i za dječji kutak, tzv. F. A. F. junior u kojem se i najmlađi mogu pridružiti radionicama i naučiti nešto novo, zabaviti se dok roditelji obilaze sajam ili sudjeluju na nekoj od aktivnosti.

Cijeli festival bit će popraćen i zanimljivim glazbenim programom, DJ i live nastupima. Festival će biti zatvoren ububnjarski orkestar Vibrica čiji nastup ne smijete propustiti. Zvukovi zapadnoafričkih ritmova uz cijeli performans odlična su kombinacija koja će vas rasplesati i ostaviti u željnom iščekivanju sljedećeg izdanja ovog festivala.

Ulaz na sva događanja je besplatan!

MR

Imate mišljenje? Iskažite ga!
Loading...