Osmi FISTT Art Fest – veliki božićni sajam rukotvorina!

FISST Art Fest
Udruga za promicanje audiovizualne kulture FISTT ponosno Vam najavljuje osmo izdanje FISTT Art Fest-a, festivala kreativnosti i “uradi sam“ kulture.

Festival će se već tradicionalno održati u prostorijama SC-a u Zagrebu, na adresi Savska 25, i to 18., 19. i 20. prosinca, svaki dan od 12 do 21 sat.

Kao i svake godine u sklopu FISTT Art Fest-a održava se veliki božićni sajam rukotvorina na kojem će svoje radove predstaviti preko 100 umjetnika pretežno iz Hrvatske, ali i šire.

Istovremeno će se kroz sva tri dana održavati razne kreativne radionice na kojima će posjetitelji moći besplatno sudjelovati.

Na zabavan način se riješite strke oko izbora božićnih poklona, podržite kreativce i ručni rad, posjetite šareni kreativni sajam, popijete topli napitak u lijepom ambijentu i sudjelujete u nekoj od radionica.

Fistt Art Fest 2014

Ako želite naučiti heklati, obožavate slušati priče i bajke ili nikada niste bili na shiatsu tretmanu – svakako posjetite neke od radionica u sklopu festivla. FISTT Art Fest mari i za najmlađe, tako da se od najranijih početaka festivala u programu našlo mjesta i za dječji kutak, tzv. F. A. F. junior u kojem se i najmlađi mogu pridružiti radionicama i naučiti nešto novo, zabaviti se dok roditelji obilaze sajam ili sudjeluju na nekoj od aktivnosti.

Cijeli festival bit će popraćen i zanimljivim glazbenim programom, DJ i live nastupima. Festival će biti zatvoren ububnjarski orkestar Vibrica čiji nastup ne smijete propustiti. Zvukovi zapadnoafričkih ritmova uz cijeli performans odlična su kombinacija koja će vas rasplesati i ostaviti u željnom iščekivanju sljedećeg izdanja ovog festivala.

Ulaz na sva događanja je besplatan!

MR

Imate mišljenje? Iskažite ga!
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More