Od spektakla do debakla: Otkazana Discotheque Riva!

Suprotno svim očekivanjima, ovogodišnja ‘najveća open air diskoteka na svijetu’, festival Discotheque Riva koji se na splitskoj rivi trebao održati 8. i 9. kolovoza, neočekivano je otkazan. 

Prvo je ‘iz igre’ ispala grupa Underworld koja je putem svoje službene Facebook stranice izdala priopćenje.

“Iznimno nam je žao što vas moramo obavijestiti da Underworld neće 09. kolovoza nastupiti u sklopu Discotheque Riva u Splitu, Hrvatska. Nadali smo se da ćemo svojom fleksibilnošću pomoći promotoru da osigura sve što je potrebno za organiziranje ovog spektakla. Kako to ipak nije bilo ostvareno, morali smo prihvatiti činjenicu da nećemo nastupiti. Zahvaljujemo svim svojim obožavateljima na njihovoj trajnoj podršci.”, napisao je dvojac na svojoj službenoj stranici.

Ubrzo nakon Underworlda, od cijele je priče odustao i Fatboy Slim, što je značilo da je četvrto izdanje splitske Discotheque Rive u potpunosti otkazano te da će publika biti uskraćena za vrsne nastupe na koje su poneki čekali godinama.

Naravno, ovo je izazvalo pobunu obožavatelja koji su upravo oko ovog događaja planirali svoj dugo priželjkivani godišnji odmor, a organizatorima su zamjerili i što s objavom vijesti o otkazivanju festivala kasni čak 24 sata, kada su putem šturo napisanog e-maila one koji su već kupili karte obavijestili da od partijanja na Rivi ipak neće biti ništa.

‘Organizator događaja je tvrtka Urbani Moment d.o.o., Put Firula 27, 21000 Split. Očekujemo od organizatora odgovor o načinu povrata novaca. Nadamo se da ćemo upute od njega dobiti u skoro vrijeme. U trenutku kada dobijemo upute od njega, prema tim uputama ćemo organizirati povrat novaca’, stoji u krnjem priopćenju.

KH

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More