Nagradni petak: Darujemo vam BiteMyStyle zaštitnu masku za lice

Kakvo vrijeme, takva moda - i takve nagrade. Za vas imamo dizajnersku masku za lice, čudnovatu i kreativnu uspomenu na ovo pandemijsko doba.

Jedan od prvih domaćih modnih kreatora koji je ponudom odgovorio na “novo normalno” je Zoran Aragović, vlasnik brenda BiteMyStyle, čije su maske za lice u tri različita uzorka već naveliko obišle društvene mreže. “Maske su pamučne, dvoslojne, a motivi na njima su upravo oni po kojima ljudi prepoznaju moj modni izričaj, pop-art i strip”, kaže Zoran Aragović.

Za vas imamo masku u “strip varijanti”. Pošaljite nam mail s naslovom MASKA na nagrade@arteist.hr, a mi ćemo slučajnim odabirom u četvrtak, 4. lipnja izvući dobitnika i objaviti ga na našoj Facebook stranici.

“Nastale su vrlo spontano, kao moja reakcija na virus i sve negativno o čemu se pričalo na samom početku pandemije. Objavio sam na Instagramu sebe kako nosim masku i u vrlo kratkom roku pristiglo je jako puno reakcija, pojavio se interes medija, ali i pratitelja koji su ih htjeli kupiti za sebe”, rekao nam je Zoran Aragović, čija nova kolekcija šarenilom prati njegovu modno-pandemijsku priču.

“Kolekcija za aktualnu sezonu proljeće/ljeto 2020. zbog epidemiološke situacije, nažalost, nije bila prezentirana kroz reviju koja se trebala održati u sklopu odgođenog Bipa Fashion.hr-a, s kojim već dugi niz godina uspješno surađujem. Zato smo nedavno snimili kampanju jer nisam htio da zbog ove situacije oko virusa kolekcija ostane ‘nezabilježena’. Inspiracija su osamdesete godine, referiramo se na disco eru, s puno glitter elemenata, vrlo mladenačka i nosiva kolekcija. Tako smo i kroz samu kampanju htjeli unijeti malo pozitive i dobre energije u ovo čudno vrijeme kojem svjedočimo”, rekao nam je u nedavnom intervjuu zagrebački modni kreator.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More