Medvedgradske glazbene večeri: Doživljaj za sjećanje

MedvedgradKoncerti na Medvedgradu postaju već tradicionalna događanja koja obogaćuju ljetnu kulturnu ponudu grada Zagreba. Ove će godine umjesto dvije, trajati čak tri večeri čime će prepoznatljiv simbol hrvatskog glavnog grada dobiti novu glazbeno – umjetničku dimenziju.

Popisu glazbenika koji su do sada nastupali na Medvedgradskim glazbenim večerima, ove će se godine priključiti grupa Meritas, koja nastupa u petak 17. srpnja, zatim Zoran Predin koji u društvu Damir Kukuruzović Django Group nastupa 18. srpnja, a program će 19. srpnja zatvoriti Tamara Obrovac Transhistria Quartet.

“Želja nam je omogućiti građanima Zagreba i svima koji se ovdje zateknu na proputovanju, kvalitetne glazbene doživljaje za sjećanje, upotpunjene jedinstvenim medvedgradskim ozračjem, prirodnom i kulturnom baštinom s pogledom na Zagreb”, poručuju organizatori.

Da koncerti na Medvedgradu nisu samo koncerti – već doživljaji u punom smislu te riječi, znaju svi koji su do sada uspijevali na vrijeme doći do svoje ulaznice jer za programe Medvedgradskih glazbenih večeri u pretprodaji samo 250 ulaznica po koncertu.

S obzirom na dosadašnji interes publike, moguće je da će svih 250 ulaznica po koncertu biti ubrzo prodano, a hoće li u prodaju biti puštene dodatne ulaznice znat će se dan uoči koncerta i ovisit će o vremenskoj prognozi. Naime cilj organizatora je da se koncerti održe i u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika te se u tom slučaju premještaju u zidine tvrđave, koje su manjeg kapaciteta od prostora pod zvijezdama.

Program

Meritas
Četvrtak, 17.07. u 21 sat
Cijena ulaznice: pretprodaja 70 kn/na dan koncerta: 90 kn

Zoran Predin & Damir Kukuruzović Django Group
Petak, 18.07. u 21 sat
Cijena ulaznice: pretprodaja 80 kn/na dan koncerta: 100 kn

Tamara Obrovac Transhistria Quartet
Subota, 19.07. u 21 sat
Cijena ulaznice: pretprodaja 70 kn/na dan koncerta: 90 kn

Kako do Medvedgrada?

Planinari i svi ljubitelji prirode i Medvednice znaju da šetnja od Šestinske crkve do Medvedgrada traje cca. sat vremena (4,2 km) uz važnu napomenu – ne skrećite s puta!

Do najzahtjevnije koncertne lokacije u Zagrebu tih dana će se moći doći i automobilom, no zbog vrlo ograničenog broja parkirnih mjesta osigurali smo i BESPLATAN minibus i to od početne stanice kod Šestinske crkve pa sve do Medvedgrada i natrag. Polasci će biti u 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30 i 20:45, a povratak je planiran nakon svakog koncerta.

U prostore Medvedgrada ulazit će se od 19:00, gdje ćete sve do početka programa moći uživati u prelijepom pogledu na Zagreb kao i u priči koju pričaju ove očuvane i poviješću bogate zidine.

Koncerte ćete moći pratiti s drvenih klupica, jastuka, stepenica i zidića, a slobodno možete ponijeti i svoj jastuk, dekicu ili ribički stolčić te uživati u iznimnim glazbenim doživljajima s pogledom na Zagreb noću! Osim pozitivne energije i udobnih cipela ne zaboravite ponijeti vestu, jer na Medvednici i ljeti može biti prohladno.

Informacije o ulaznicama

Broj ulaznica je ograničen na 250 u pretprodaji, a ulaznice su dostupne online na www.ulaznice.hr te na ovlaštenim prodajnim mjestima, a to su Tisak media, Integral Zagreb, Algoritam Profil Mozaik, Aquarius Records, Croatia Recods i sva ostala prodajna mjesta koja možete pronaći u sustavu ulaznice.hr

Zbog interesa publike u posljednje dvije godine, uvedeno je 50 paket – ulaznica za sve tri večeri; cijena paketa iznosi 200 kn umjesto 230 kn, ali u prodaji su samo do 15.7. Ove godine možete ostvariti i dodatnih 10% popusta na online kupnju ulaznica putem MasterCard-a i Maestro kartica. Ulaznice kreću u prodaju 16. lipnja 2014.!

***

Događaj organiziraju Centar za kulturu i film Augusta Cesarca u suradnji s Javnom ustanovom “Park prirode Medvednica” i Menart BPM-om.

MR

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More