Mala performerska scena zapošljava!

Mala performerska scenaMala performerska scena raspisuje natječaj za radno mjesto koordinatora/arhivista/asistenta produkcije u Cirkuskom informacijskom centru u Zagrebu. Kroz ovaj natječaj zaposlit će se jednu do dvije osobe.

Mala performerska scena ključna je hrvatska organizacija aktivna u produkciji, prezentaciji, edukaciji i razvoju sektora suvremenog cirkusa, sideshowa, kabarea, burleske, body arta i street arta. Neki od najprepoznatljivijih projekata udruge izvedbeni su i multidisciplinarni događaji kao što su Festival novog cirkusa, Freaky Friday, bestiarum… Udruga djeluje lokalno, nacionalno, ali i internacionalno.

Cirkuski informacijski centar nacionalni je dokumentacijsko-informacijski centar koji prikuplja, arhivira i diseminira informacijske resurse o suvremenom cirkusu (literatura, medijateka, dokumenti, informacije…). Informacijsko polje širimo kroz organiziranje javnih događaja (konferencije, tribine, okrugli stolovi, radionice, izložbe, filmske projekcije…), izdavanje knjiga i publikacija, distribuciju newslettera, informiranje putem vlastitih komunikacijskih kanala, društvenih mreža, te medijskih kontakata, izravnu interakciju s korisnicima.

Na natječaj se mogu javiti osobe koje misle da svojim znanjima i vještinama mogu pridonijeti razvoju programa udruge, kao i razvoju Cirkuskog informacijskog centra. U tom smislu, i opseg djelovanja radnog mjesta uskladit će se s potencijalom doprinosa prihvaćenih kandidata, te stoga udruga ostavlja otvorenom mogućnost zapošljavanja na puno ili skraćeno radno vrijeme. U odnosu na profil kandidata uskladit će se i specifične zadaće radnog mjesta, pogotovo zato što u multitasking okruženju očekujemo kandidate sposobne istodobno djelovati na više manjih (katkad i ne tako manjih), ali često vrlo različitih projekata. Tražimo dakle kandidate koji će u fleksibilnoj satnici i zadaćama vidjeti stimulativni izazov za vlastiti profesionalni razvoj, ali i jasne mogućnosti doprinosa razvoju programa udruge, kao i područja urbane kulture, kako u Hrvatskoj, tako i u širem međunarodnom kontekstu.

Opis posla:
– koordinacija i administracija projekata
– organiziranje i vođenje logistike projekata
– arhivski poslovi s medijskim objavama, pisanom građom, video i audio zapisima
– javna komunikacija projekata kroz medije, udrugine web stranice i društvene mreže
– sudjelovanje u pripremi narativnih i financijskih izvješća o izvršenju projekata
– pomoć članovima projektnog tima u planiranju i provođenju projekata
– druge zadaće iz djelokruga udruge i Cirkuskog informacijskog centra

Što očekujemo od kandidata?
– kreativnost, inicijativu, snalažljivost i elan
– komunikativnost
– sposobnost samostalnog i timskog rada
– odgovornost i profesionalnost
– organizacijske vještine i poštivanje rokova
– odlično poznavanje rada na računalu (minimalno MS Office)
– odlično pismeno i usmeno znanje engleskog jezika
– poželjno iskustvo u kulturnoj produkciji, arhivistici, medijskom djelovanju i slično
– dobrodošlo poznavanje administracije projekata financiranih od Europske komisije
– Radni odnos zasniva se na određeno vrijeme s probnim rokom od mjesec dana.

Za prijavu je potrebno poslati životopis, kraće motivacijsko pismo, te navesti dva kontakta za preporuke. Prijave se šalju na centar@cirkus.hr, u mailu naslovljenom “Natječaj za posao”, do zaključno 4. ožujka 2014.

Više o programima Male performerske scene možete doznati na web stranicama www.cirkus.hr i www.bestiarum.com.hr, te putem Facebook stranica Circus Info Croatia, Festival novog cirkusa, Freaky Friday i Bestiarum.

 

MR

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More