Mala performerska scena zapošljava!

Circus MaximusMala performerska scena raspisuje natječaj za radno mjesto asistenta produkcije (m/ž).

U nastavku pročitajte kompletan tekst natječaja.

Mala performerska scena ključna je hrvatska organizacija aktivna u produkciji, prezentaciji, edukaciji i razvoju sektora suvremenog cirkusa, sideshowa, kabarea, burleske, body arta i street arta. Neki od najprepoznatljivijih projekata udruge izvedbeni su i multidisciplinarni brendovi kao što su Festival novog cirkusa, Freaky Friday, Bestiarum... Kroz program Croatian Circus Creation Export aktivno promoviramo izvoz hrvatskih predstava u inozemstvo, a kroz program Cirkuskih rezidencija podupiremo stvaralački i eksperimentalni rad međunarodnih, ali i domaćih umjetnika. Udruga djeluje lokalno, nacionalno, ali i internacionalno.

Mala performerska scena upravlja i Cirkuskim informacijskim centrom, nacionalnim dokumentacijsko-informacijskim centrom koji prikuplja, arhivira i diseminira informacijske resurse o suvremenom cirkusu (literatura, medijateka, dokumenti, informacije…). Informacijsko polje širimo kroz organiziranje javnih događaja (konferencije, tribine, okrugli stolovi, radionice, izložbe, filmske projekcije…), izdavanje knjiga i publikacija, distribuciju newslettera, informiranje putem vlastitih komunikacijskih kanala, društvenih mreža, te medijskih kontakata, izravnu interakciju s korisnicima.

Na natječaj se mogu javiti osobe koje misle da svojim znanjima i vještinama mogu pridonijeti razvoju programa udruge, kao i razvoju djelovanja centra. U ovakvom multitasking okruženju očekujemo kandidate sposobne istodobno djelovati na više manjih (katkad i ne tako manjih), ali često vrlo različitih projekata. Tražimo kandidate koji će u fleksibilnoj satnici i zadaćama vidjeti stimulativni izazov za vlastiti profesionalni razvoj, ali i jasne mogućnosti doprinosa razvoju programa udruge, kao i područja urbane kulture, kako u Hrvatskoj, tako i u širem međunarodnom kontekstu.

Opis posla:

• koordinacija, administracija, organiziranje i vođenje logistike projekata (Dan cirkuskoga zagovaranja, Cirkuske filmske srijede, CCC Export, rezidencijalni programi, radionički programi, Freaky Friday, Bestiarum, Festival novog cirkusa…)

• distribucija knjiških i drugih publikacija udruge

• javna komunikacija projekata kroz medije, udrugine web stranice i društvene mreže

• sudjelovanje u pripremi narativnih i financijskih izvješća o izvršenju projekata

• pomoć članovima projektnog tima u planiranju i provođenju navedenih i drugih projekata

Kontakt:

Cirkuski informacijski centar

c/o Mala performerska scena

Gundulićeva 18, Zagreb

Telefon 01/4833-154

E-mail centar@cirkus.hr

Web www.cirkus.hr

• pisanje prijava za natječaje, fundraising i komunikacija sa sponzorima

• druge zadaće iz djelokruga udruge i centra

Što očekujemo od kandidata?

• kreativnost, inicijativu, snalažljivost i elan

• komunikativnost

• sposobnost samostalnog i timskog rada

• odgovornost i profesionalnost

• organizacijske vještine, poštivanje rokova i budžeta

• iskustvo u kulturnoj produkciji, medijskom djelovanju i slično

• odlično poznavanje rada na računalu (minimalno MS Office)

• odlično pismeno i usmeno znanje engleskog jezika

• dobrodošlo poznavanje administracije projekata financiranih od Europske komisije

Radni odnos zasniva se na određeno vrijeme s probnim rokom od mjesec dana. Radno vrijeme je nepuno – 6 sati. Za prijavu je potrebno poslati životopis, kraće motivacijsko pismo, te navesti dva kontakta za preporuke.

Prijave se šalju na centar@cirkus.hr, u mailu naslovljenom „Natječaj za posao“, do zaključno 27. ožujka 2015. Više o programima Male performerske scene možete doznati na web stranicama www.cirkus.hr i www.bestiarum.com.hr, te putem Facebook stranica Circus Info Croatia, Festival novog cirkusa, Freaky Friday i Bestiarum.

Imate mišljenje? Iskažite ga!
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More