Ljetne noći Teatra EXIT u Muzeju za umjetnost i obrt

Već sedmu godinu zaredom zagrebačku ljetnu kulturnu ponudu upotpunit će Ljetne noći Teatra EXIT u Muzeju za umjetnost i obrt koje ove godine traju od 28.06. do 6.08. 2016.

Na ovogodišnjim Ljetnim noćima bit će izveden čak 21 naslov, a osim hit predstava sa redovnog repertoara Teatra EXIT, poput SHAKEspeare na EXit, Kako misliš mene nema?!, Kreket, Crveno, CABAres CABArei, Izložak br. 49, Balon, Münchhausen…, publika će moći pogledati i 5 regionalnih i 4 domaća gostovanja te jednu pretpremijernu izvedbu.

Program 28.06. otvaraju gosti iz Narodnog pozorišta Sombor s nagrađivanom predstavom o Thomasu Mannu Čarobnjak, a iz regije će im se tijekom Ljetnih noći pridružiti i Atelje 212 iz Beograda s predstavom Konstelacije, zatim Mikser Teatar iz Novog Sada s jednom od najtraženijih predstava u regiji Dogville, rađenoj prema scenariju istoimenog filma Larsa von Triera, Altteatar iz Sarajeva s hit predstavom Dame biraju te mladi umjetnici iz Ustanove kulture ”Vuk Stefanović Karadžić” iz Beograda  s predstavom Odlazni terminal.

Od domaćih gostovanja publika će moći pogledati nagrađivanu predstavu HNK-a Osijek 260 dana, legendarne Stilske vježbe Kazališta Planet Art s Perom Kvrgićem i Lelom Margitić, Nemreš pobjeć od nedjelje Ludens Teatra te Shirley Valentine Kazališne grupe Lectirum.

Za sam kraj Ljetnih noći, Teatar EXIT pripremio je pretpremijernu izvedbu predstave Taksimetar Gorana Vojnovića, u režiji Matka Raguža, u kojoj igraju Zijad Gračić i Robert Budak.

Ulaznice za predstave mogu se kupiti na blagajni Muzeja za umjetnost i obrt ili putem Ulaznica.hr.  Sve informacije o programu i predstavama nalaze se na teatarexit.hr.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More