Legendarni Skunk Anansie dolaze na Špancirfest!

Kultni britanski Skunk Anansie, jedan od najutjecajnijih otočkih bendova u posljednjih dvadeset godina, će u četvrtak 29. kolovoza 2013., nastupiti na glavnoj pozornici Špancirfesta.

Nakon Morcheebe, Asian Dub Foundation i Flogging Molly, Skunk Anansie nastavljaju niz velikih inozemnih gostovanja na jednoj od najljepših lokacija u ovom dijelu Europe, glavnoj pozornici Špancirfesta pokraj varaždinskog Starog grada.

Skunk Anansie ne treba posebno predstavljati. Od kada su se pojavili na sceni 1994. ostali su vjerni osebujnom crossoveru rocka, punka, metala, čak i funka, kojim su osvojili milijune obožavatelja, ali i kritiku.

Žestoki i provokativni, predvođeni energičnom pjevačicom Skin, Skunkovci su preživjeli mnoge uspone i padove u karijeri i osobnim životima. Bend je, nakon četiri uspješna studijska albuma, 2012. osnovao vlastiti label i izdao Black Traffic, svoj prvi potpuno neovisni album popraćen velikom turnejom u sklopu koje dolaze i na Špancirfest.

Cjelokupni program ovogodišnjeg Špancirfesta objavit će se na tiskovnoj konferenciji u Varaždinu u srijedu 10. srpnja, a ulaznice će se u sustavu Eventima moći kupiti od četvrtka 11. srpnja.

MR

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More