Kviz o novoj generaciji: Koliko poznaješ mlade hrvatske umjetnike?

Imamo osamnaest pitanja o mladim kreativcima koji osvajaju domaću kulturnu i medijsku scenu - testiraj znanje i(li) upoznaj imena koja dolaze!

Još od svojih davnih početaka, Arteist podržava i promovira mlade snage svih mogućih umjetničkih područja i vještina – od našeg sad već nadaleko poznatog natječaja za kratku priču, preko suradnje s brojnim mladim novinarima i vizualnim umjetnicima s kojima vam donosimo priče na portalu, sve do priča koje pronalazimo u radovima i promišljanjima slikara, glazbenika, književnika, društvenih aktivista, redatelja i svih onih mladih ljudi koji su unatoč preprekama, sivoj svakodnevici i, najčešće, teškoj neisplativnosti odlučili nešto reći, poručiti i pokušati nabolje promijeniti svijet oko sebe.

Promociju mladih kreativaca pojačali smo u ovom izazovnom razdoblju pandemije i zatvaranja svega mogućeg – virtualnim izložbama, intervjuima, premijerama spotova i drugim čarima naših pera u digitalnom dobu pokušali smo njihov rad vrednovati i promovirati u vremenu u kojem je to možda i najpotrebnije, i za same umjetnike, ali i za njihovu publiku, odnosno, naše čitatelje.

Krasna topla ljudska priča, ali… Jeste li što od te bogate ponude doista zapamtili i kako se općenito snalazite kad je u pitanju nova generacija kreativaca? Provjerite u našem perolakom kvizu!

 

* Film, glazba, Pavle Svirac – sve možete pronaći u našoj kviz rubrici!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More