Televizijsko-nostalgični kviz: Koliko poznaješ serije devedesetih?

"Prijatelji", "Seinfeld", "Spasilačka služba" i brojne druge serije obilježile su jednu čitavu eru. Sjećate li se i dalje televizijskih dragulja prošlosti?

Sve što vam iz televizijskog svijeta padne na pamet, danas možete dobiti klikom miša – streamingom, plaćanjem, piratstvom, žicanjem prijatelja za Netflix lozinku… Ono čime se danas razbacujemo nekad se vjerno čekalo sjedeći ispred TV ekrana. Sjediš i čekaš. Trčiš doma iz škole. Lista se TV program, lupa se po teletekstu. Sad će serije. Ne kad mi to odlučimo. Kad je oni puste.

Možda su baš zbog tog iščekivanja, a onda u gledanju i svojevrsnog jedinstva, televizijske serije izgradile kultni status. Neke su bile stvarno dobre, a neke smo, ruku na srce, gledali jer – boljih nije bilo. U našem današnjem kvizu spojili smo sve ono zbog čega smo se u devedesetima s ukućanima svađali oko daljinskog upravljača – od (za današnje vrijeme) bizarnih sitcoma sve do meksičkih sapunica koje su u jednom trenutku pratili svi, koliko god šutjeli o tome. Sretno!

 

 

Više Arteistovih kvizova pronađi ovdje

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More