KSET-ov natječaj za kratke priče

KSET kratka priča
Klub studenata elektrotehnike (KSET) poziva na sudjelovanje u natječaju za izbor najbolje kratke priče.

Pravo sudjelovanja imaju svi autori koji pišu na hrvatskom jeziku, a poslane priče moraju biti prethodno neobjavljene i duljine do 5000 riječi. Svaki autor smije poslati samo jednu priču po krugu natječaja. Ne primaju se ulomci iz duljih proznih djela.

Najbolje tri priče bit će objavljene na internet stranicama Kluba. Nagrade – kemijske olovke s ugraviranim imenima autora i rezultatima natječaja – će biti dodijeljene u prostoru Kluba. Osim toga, svezak s tri pobjedničke priče bit će postavljen u KSET-ovu mini-knjižnicu. Datum dodjele bit će objavljen naknadno.

Svoje prijave s osobnim podacima (ime i prezime, broj mobitela, datum rođenja) i pričama u PDF i DOC formatima možete slati od 06. listopada 2014. do 6. studenog 2014. godine, na kratkaprica@kset.org, a pitanja na denis.vlasicek@kset.org. Rezultati natječaja bit će objavljeni do 15. prosinca 2014 godine.

Imate mišljenje? Iskažite ga!
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More