Koncert grupe Depeche Mode seli u zagrebačku Arenu!

Iako je koncert Depeche Modea, zakazan za 23. svibnja, najavljen za zagrebački Hipodrom, menadžment se nešto kasnije odlučio za stadion Maksimir s obzirom na to da su svi koncerti na europskom dijelu turneje smješteni na velike stadione, ali sada su ponovno promijenili lokaciju.

Prema najnovijim informacijama koje dolaze od organizatora koncerta, Adria Entertainmenta, nadolazeći koncert legendarne grupe”zbog tehničkih i produkcijskih razloga” preseljen je sa stadiona Maksimir u Arenu Zagreb, gdje su 2010. godine Depeche Mode održali svoj posljednji koncert u Zagrebu.

Do sada je prodano oko 12 tisuća ulaznica, a u prodaji se nalazi još samo njih tri i pol tisuće. Unatoč novoj promjeni lokacije održavanja koncerta, cijene ulaznica neće se mijenjati, uz napomenu kako su kategorije Fan Pit i stajanje potpuno rasprodane, a puštene su i ulaznice za lože u Areni Zagreb po cijeni od 800 kuna.

Naravno, sve do sada kupljene ulaznice za za koncert na maksimirskom stadionu vrijede i za nastup u zagrebačkoj Areni, pa tako, primjerice, obožavatelji koji su kupili ulaznice za Fan Pit na Maksimiru imaju pristup u Fan Pit Arene Zagreb, a oni koji su kupili ulaznice za stajanje (travnjak) imaju pristup na parter (stajanje) u Areni Zagreb.

Nadalje, kupci koji su kupili ulaznice za kategoriju Zapad gore bit će smješteni na gornju tribinu Arene Zagreb u sektore 305, 306, 307, 308 i 309 te će na ulazu u navedene sektore dobiti nove ulaznice s numeriranim mjestima, a oni koji su kupili ulaznice za kategoriju zapad dolje bit će smješteni na donju tribinu Arene Zagreb u sektore 102, 103 i 104 te će na ulazu u navedene sektore isto tako dobiti nove ulaznice s numeriranim mjestima.

Ako već nemate svoju, ulaznice za koncert su u prodaji na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te na njegovoj službenoj stranici.

MR

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More