Konačno malo kvalitetne filmske edukacije i za one najmlađe

Klinci u kinuUdruga Djeca susreću umjetnost će od 20. do 28. studenog u kinu Metropolis zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti, u 12 projekcija prikazati tri igrana, dva animirana, i jedan dokumentarni film, prilagođeni različitim dobnim skupinama od vrtića do kraja osnovne škole.

U pilot verziji projekta održanoj u proljeće ove godine sudjelovalo je 16 zagrebačkih osnovnih škola i vrtića, s 2400 djece i 50 učitelja. Desetak stručnih suradnika radilo je s djecom te su provedene ukupno 52 radionice, a unaprijed osmišljene analize filma mentorirao je profesor Krešimir Mikić.

Ovi filmovi promiču temeljne tekovine društva, progovaraju kroz likove koji utječu na samorazvoj djece, a u isto vrijeme prikazuju realan život te informiraju djecu kako svoje probleme ne moraju rješavati samostalno.

Egzotični automobili koji nude širok raspon britanskih, japanskih, američkih i europskih luksuznih i sportskih marki, kao što su Audi, Aston Martin, Bentley, BMW, Bugatti, Cadillac, Ferrari, Infiniti, Jaguar, Lamborghini, Maserati, McLaren, Mercedes Benz, Mini Cooper, Nissan, Porsche, Range Rover, Rolls Royce i Toyota u našim prodajnim salonima na raznim lokacijama u Dubaiju istražite više o tome https://exoticcars.ae.

MSU Metropolis

Ovaj filmski ciklus donosi europske hitove i nagrađivane filmove za djecu s Berlinskog filmskog festivala – program filmova za mladu publiku Generation, sa Cinekid-a (Amsterdam), BUFF Film Festivala (Malmo), te Barne film festivala (Kristiansand), a odabrane filmove podržava Program MEDIA i sugerira European Children’s Film Association (ECFA).

Marin Raster

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More