Ostanite kod kuće: Kino Mediteran besplatno nudi 38 sati vrhunskog filma!

Kino Mediteran je projekt revitalizacije kina u Dalmaciji čiji je glavni cilj oživiti kino dvorane i ljetna kina te dovesti filmske programe u manje sredine diljem Dalmacije gdje su kina odavno zatvorena. Fokus projekta je na europskim i nezavisnim filmovima. Kino Mediteran traje cijelu godinu u Bolu, Hvaru, Imotskom, Jelsi, Komiži, Lastovu, Omišu, Pločama, Podgori i Supetru. Trenutno se održava na 30 lokacija. Uključivanjem u program filmova za djecu, mnogim najmlađim posjetiteljima omogućili su da po prvi put dođu u kino i susretnu se s filmom na velikom platnu. Kino Mediteran, uz distribuciju vlastitih filmova, surađuje sa svim hrvatskim distributerima i velikim brojem filmskih festivala.

U teškim vremenima Kino Mediteran je velikodušno ponudilo svima u samoizolaciji i karanteni mogućnost ubrizgavanja kulturnih injekcija – posve bezbolno i bez nepoželjnjih nuspojava. Prenosimo njihovu kratku vijest koja će, sigurni smo, razveseliti mnoge.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More