Jessie Ware u Tvornici kulture, karte nestaju sve brže

Nema onoga tko u posljednjih godinu dana nije čuo za Jessie Ware, jednu od najzanimljivijih britanskih pjevačica čiji osebujan glas uspoređuju s onim slavnih pjevačica poput Sade Adu ili Annie Lennox.

Jessie Ware svojim je glasovnim mogućnostima i atraktivnim pjesmama uspjela pokositi top ljestvice i postati jednom od najvećih otkrića s “otoka”, a zbog izuzetnog uspjeha u čak dvije kategorije nominirana je i za Brit Awards.

Njezine pjesme kritičari i publika nerijetko povezuju s ikonama glazbe poput Sade ili Annie Lennox, a u Tvornici kulture 20. ožujka. godine Jessie Ware izvest će svoj prvi album Devotion. Tri singla sa spomenutog albuma – Running, Wildest moments i Night light svakim danom osvajaju sve više poklonika, a Jessie Ware nastupit će u Zagrebu s bendom, što je idealna prilika za publiku iz Hrvatske i okolnih zemalja jer njezin koncert nije dobio ni jedan drugi grad u regiji.

Prodaja ulaznica sve je brža te daje naslutiti da će Zagreb imati još jedan rasprodan koncert prije datuma održavanja. Ulaznice za koncert možete još uvijek kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu knjižara Rockmark u Berislavićevoj 13 te na Muzika.hr – kupovina ulaznica) po cijeni od 160 ili 200 kuna.

MR

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More