Glazbena mega atrakcija Die Antwoord dolazi na Schengenfest

Die AntwoordSvjetska glazbena senzacija, južnoafrička grupa Die Antwoord prvi je poznati “headliner“ sedmog izdanja Schengenfesta koji je time postao jedini festival u regiji na kojem će ove godine nastupiti ova mega popularna grupa.

Skupina koja od svog početka postojanja diktira i nameće promjenu globalnih glazbenih trendova konačno dolazi i u ovaj dio Europe, pa će tako od 1. do 3. kolovoza u slovenskom Vinicu nastupiti na najvećem slovenskom ljetnom festivalu!

Provokativni južnoafrički rap/rave bend osnovan je u Cape Townu 2008. godine, predvođen pjevačima Ninjom i Yolandi Visser te DJ-em Hi-Tekom. U samo šest godina svog postojanja prometnuli se u prepoznatljive odmetnike. Njihova priča potječe iz života u siromašnijim ulicama južnoafričkog Cape Towna, a odrasli su u selu koje pripada samom rubu južnoafričkog urbanog društva.

Međunarodnu pozornost stekli su spotom za pjesmu “Enter the Ninja” nakon čega su samo nastavili gomilati vojsku svojih poklonika. Njihovi tekstovi su vrlo provokativni, smiješni, samokritični te pomalo morbidni s jakom porukom. Die Antwoord ovogodišnje je prvo veliko iznenađenje Schengenfesta, a ostatak line up-a bit će poznat uskoro!

Ulaznice za Schengenfest 2014. dostupne su po cijeni od 60,50 eura do 28. svibnja, nakon čega slijedi poskupljenje. Za tu cijenu dobit ćete bogat glazbeni program svjetski poznatih glazbenika, još bogatiji i raznovrsniji popratni program, ulaznicu za festival, besplatno kampiranje i provod koji ćete doživotno pamtiti!

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te putem Entria i Kartoteke.

MR

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More