Festivalska ekstravaganca munjevito eskalira u zadnjem tjednu festivala!

Posljednji ekstravagantni tjedan zadnja je šansa da posjetite međunarodnu izložbu, zavirite u program radionica i predavanja, te proslavite uz plesnjak na kraju ovog uzbudljivog i inspirativnog jednomjesečnog druženja.

Na izložbi pogledajte relevantna djela domaćih i stranih autora poput Tomislava Gotovca, Ane Alvarez-Errecalde, Gorana Trbuljaka, Hrvoslave Brkušić, Lade Cerar, Mladena Stilinovića, Pilvi Takale i mnogih drugih do nedjelje, 03.11. od 10 do 20h.

Program:

srijeda, 30.10
Zadnja srijeda  u znaku je brojnih aktivnosti – radionica kreativnog kretanja izvedbene skupine BADco., humoristična foto-radionica SMVT, te već udomaćeni pub kviz Znam, al se ne sjećam uz Maria Kovača od 18h.

četvrtak, 31.10.
Halloween dočekujemo uz ekstravagantno vještičje sijelo i autoricu Sanju Iveković koja od 17h  priprema radioničarsku igru.

subota, 02.11.
Popravni ispit za sve ponavljače, ali i one koji vole utvrditi gradivo, održat će se 02.11. s početkom u 17h u dnevnom boravku, 1. kat Galerije Klovićevi dvori, na slavljeničkom best of-u festivala tijekom kojeg će se u opuštenoj atmosferi predstaviti svi voditelji i polaznici radionica.

Za sve nostalgičare i romantične dušice, gospone fulire i fine gradske puce uslijedit će i stiskavac uz poznate i manje poznate šlagere s početkom u 19 stai. Izložba i večernji program otvoreni su do 22 sata.

nedjelja, 03.11.
Za one koje kasno pale nek požure na zadnji dan izložbe u nedjelju od 10 do 20h!

MR

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More