Dvanaest klubova, dvije off lokacije i samo jedna noć vrhunske zabave

Nouvelle VagueČetvrto izdanje projekta Party United ove godine, u subotu 24. studenog, objedinit će čak dvanaest klubova zagrebačkih klubova te dvije off-lokacije na kojima će nastupiti neka od najpoznatijih imena svjetske elektronske i koncertne glazbene scene.

Party United jedinstven je scensko-glazbeni događaj koji je kroz tri sezone privukao preko 30 tisuća posjetitelja koji će i ove godine imati priliku posjetiti i vodeće zagrebačke klubove te uz popratni bogat sadržaj sudjelovati u iznimnom glazbenom događaju. Zagreb će tako na jedan dan postati prava glazbena prijestolnica koja okuplja veliki broj ljubitelja glazbe iz Hrvatske i inozemstva, a čiji je cilj vrhunski party doživljaj te nezaboravna cjelonoćna zabava.

Tako će u Tvornici Kulture na Party United Live Stage-u nastupiti Nouvelle Vague iz Francuske koji se proslavio bossa nova obradama pop, rock i punk klasika, a koji će zagrebačkoj publici predstaviti svoj novi show u sklopu kojeg će promovirati šest novih pjesama kao i svoj novi scensko-vizualni nastup, a s njima će po prvi put na domaćoj pozornici nastupiti i plesačica Zula iz Crazy Horsea.

LadytronKao predgrupa Nouvelle Vagueu nastupit će zagrebački bend Headonest. Nakon petogodišnje stanke, zagrebački skladatelji osnivač grupe Yammat, Aleksandar Ljiljak, zajedno s glazbenim producentom Samirom Kadribašićem te šarolikom skupinom glazbenika natjerat će vas na ples i razmišljanje jedinstvenim zagrljajem istoka i zapada, lepršavog pop-a i punokrvnog rock-a, akustike i elektronike.

Druga atrakcija je Party United Electronic Stage u Pogonu Jedinstvo na kojem će se zagrebačkoj publici predstaviti Ladytron, DJ setom u izvođenju članice benda Mire Aroyo, zatim američki glazbenik Ambivalent, perjanica legendarnog berlinskog glazbenog minimal i techno labela Minus, potom Author live, rado viđeni gosti Outlook i Dimensions festivala, te zagrebački DJ kolektiv Protokol.

AmbivalentSve ulaznice, koje se u pretprodaji mogu naći u cjenovnom rangu od 40 do 180 kuna, uključuju i vožnju shuttle busom s kojim se s lakoćom iz jednog kluba možete ‘prebaciti’ u drugi, pa tako u samo jednoj noći možete obići 13 ponajboljih zagrebačkih klubova.

Više o ovogodišnjem programu Party Uniteda i preprodaji ulaznica za koncerte, klupske sadržaje i vožnje shuttle busom pronađite na stranicama Party Uniteda.

Marin Raster

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More