Pisci, donirajte knjige školama i knjižnicama s poplavljenih područja!

FEKPFestival europske kratke priče organizira  nogometni susret brazilsko-europsko-hrvatske reprezentacije književnika i benda Pips, Chips & Videoclips te pokreće akciju prikupljanja knjiga hrvatskih autora za škole i narodne knjižnice s poplavljenih područja.

Ovaj nesvakidašnji nogometni sraz i akcija za Vukovarsko-srijemsku županiju održat će se u ponedjeljak, 2. lipnja u 13 sati na jarunskom nogometnom terenu ispred Otoka Veslača.

Organizatori FEKP-a u suradnji s Gradskom knjižnicom i čitaonicom Vinkovci i književnim klubom Booksa pozivaju sve domaće autore da se odazovu akciji te da u ponedjeljak doniraju svoje potpisane knjige. Sakupljene knjige bit će uručene Gradskoj knjižnici i čitaonici Vinkovci koja će koordinirati distribuciju doniranih knjiga.

Svi domaći autori koji neće moći prisustvovati akciji 2. lipnja, a žele doprinijeti, moći će dostaviti donirane knjige do 16. lipnja u književnom klubu Booksa.

U slučaju loših vremenskih uvjeta nova lokacija za akciju prikupljanja knjiga i nogometni susret brazilsko-europsko-hrvatske reprezentacije književnika i benda Pips, Chips & Videoclips bit će objavljena na službenoj internet stranici Festivala europske kratke priče.

MR

Imate mišljenje? Iskažite ga!
Loading...