Pisci, donirajte knjige školama i knjižnicama s poplavljenih područja!

FEKPFestival europske kratke priče organizira  nogometni susret brazilsko-europsko-hrvatske reprezentacije književnika i benda Pips, Chips & Videoclips te pokreće akciju prikupljanja knjiga hrvatskih autora za škole i narodne knjižnice s poplavljenih područja.

Ovaj nesvakidašnji nogometni sraz i akcija za Vukovarsko-srijemsku županiju održat će se u ponedjeljak, 2. lipnja u 13 sati na jarunskom nogometnom terenu ispred Otoka Veslača.

Organizatori FEKP-a u suradnji s Gradskom knjižnicom i čitaonicom Vinkovci i književnim klubom Booksa pozivaju sve domaće autore da se odazovu akciji te da u ponedjeljak doniraju svoje potpisane knjige. Sakupljene knjige bit će uručene Gradskoj knjižnici i čitaonici Vinkovci koja će koordinirati distribuciju doniranih knjiga.

Svi domaći autori koji neće moći prisustvovati akciji 2. lipnja, a žele doprinijeti, moći će dostaviti donirane knjige do 16. lipnja u književnom klubu Booksa.

U slučaju loših vremenskih uvjeta nova lokacija za akciju prikupljanja knjiga i nogometni susret brazilsko-europsko-hrvatske reprezentacije književnika i benda Pips, Chips & Videoclips bit će objavljena na službenoj internet stranici Festivala europske kratke priče.

MR

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More