“Povezat ću publiku sa svih meridijana”: Dino Merlin sprema virtualni novogodišnji spektakl

Novogodišnji rekorder Dino Merlin ovih dana dovršava pripreme za veliki virtualni koncert na kojem radi više od stotinu ljudi iz čitave regije.

Tradicionalno (a mnogima i iritantno) prosinačko pitanje “Gdje ćeš za Novu” ove se godine zbog silnih zabrana i restrikcija pretvorilo u “Što ćeš gledati za Novu”, a u nizu repriziranih filmova i davno odsviranih koncerata pojavilo se i jedno novo(godišnje) glazbeno događanje – Dino Merlin za 31. prosinca priprema virtualni “novonormalni” nastup kojeg će moći pratiti gledatelji diljem svijeta. “Novogodišnji koncert je nešto novo i drugačije, show za novo vrijeme koji će u novogodišnjoj noći zbližiti i povezati publiku sa svih meridijana”, poručuje sarajevski pjevač.

Inače, riječ je o novogodišnjem rekorderu – na njegovu koncertu za doček 2017. godine u Sarajevu se skupilo više od sto tisuća ljudi, a spektakularne brojke pratile su i doček kojeg je godinu kasnije pripremio na dubrovačkom Stradunu, potom u Budvi, dok je u 2020. ušao s makedonskom publikom na glavnom trgu u Skopju.

“Ovo je budućnost našeg posla”: Massimo najavljuje prvi (pravi) domaći virtualni koncert

“Dugo radim na ovom projektu s velikim timom kako bismo publici predstavili pjesme koje će u virtualni svijet donijeti energiju koncertnog nastupa iz nekadašnjeg normalnog. Umjesto s fizičke distance u velikim dvoranama i na trgovima, gledatelji će moći izbliza pratiti virtualni koncert s dosta novih elemenata i iznanađenja kojima ćemo sve to začiniti. Jedva čekam da pokažemo sve što smo pripremili”, izjavio je Merlin i dodao da je za realizaciju novogodišnjeg koncerta okupio više od stotinu profesionalaca iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije te Bosne i Hercegovine.

Foto: Sever Zolak

Uz Merlinove najveće hitove i premijere dviju novih pjesama, gledatelje u novogodišnjem showu, najavljuju organizatori, očekuje i impozantna scenografija, videoanimacije te plesna koreografija u izvedbi hrvatske grupe iz videospota za njegov listopadski singl “Mi”, koji je u manje od dva mjeseca na YouTubeu pregledan 12 milijuna puta. “Uđite sa mnom u novu godinu, u koju svi polažemo toliko nade i očekivanja”, zaključuje legendarni Merlin.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More