Depeche Mode 23. svibnja na Maksimiru!

Depeche ModeSlužbeno je! Članovi legendarnog britanskog elektro-pop benda Depeche Mode u rano proljeće iduće godine planiraju izdati novi, 13 po redu studijski album, nakon čega kreću i na svjetsku turneju u sklopu koje će 23. svibnja posjetiti i Zagreb!

Ovo će ujedno biti četvrti nastup legendarnih Britanaca u Zagrebu, nakon što su 2001. i 2006. godine nastupili u u Domu sportova, a 2010. godine i u Areni Zagreb. Doduše, s obzirom da će ovoga puta nastupiti na zagrebačkom Maksimiru, ovo je prvi puta da će ih domaća publika gledati na otvorenom. Iako je koncert najavljen za zagrebački Hipodrom, menadžment se ipak odlučio za stadion Maksimir budući su svi koncerti na europskom dijelu turneje smješteni na velike stadione.

Njihova svjetska turneja, koja broji čak 34 datuma, započinje 7. svibnja 2013. godine u izraelskom Tel Avivu, nakon čega seli u Europu. Prije Zagreba bend će nastupiti u Grčkoj, Bugarskoj, Rumunjskoj, Turskoj, Srbiji i Mađarskoj, pa će tako 19. svibnja posjetiti Beograd i 21. svibnja Budimpeštu.

Depeche ModeDo završetka europskog dijela turneje, 29. srpnja u Minsku, Depeche Mode će na kontinentu odsvirati više od 30 koncerata. Iza europskog dijela turneje slijedi turneja po Sjevernoj Americi.

Prodaja ulaznica kreće u petak 26. listopada na svim prodajnim mjestima Eventima, a cijene karata kretat će se od 300 do 500 kuna. Posljednji album koji je band izdao je Sounds of the Universe, koji je dosegao treće mjesto na Billboard 200 ljestvici.

Marin Raster

Imate mišljenje? Iskažite ga!
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More