Izložba koju nikako ne smijete propustiti!

ChezČast da svojom izložbom zatvori ovu sezonu izlaganja u prostoru udruge Boonika pripala je Chezu, jednom od najistaknutijih domaćih street art umjetnika čije radove, osim na ulici, možete vidjeti na njegovom blogu.

Cheza koji će po prvi put svoje radove predstaviti publici u sklopu BooEx projekta udruge Boonika u Veslačkoj 23, 10000 Zagreb 06. lipnja 2014. s početkom u 20 sati. Izložbu se može pogledati svaki dan od 15h do 21h, osim subote i nedjelje do 20. lipnja 2014.

Crtanje grafita više od 15 godina i involviranost na sceni ovdje čini ga savršenim za regrupiranjem misli i selekcijom prošlih i sadašnjih uspjeha i održavanjem izložbe u Boonika prostoru koja počinje u petak 6. lipnja.

Njegov stil nije klasičan stil grafita koji svi toliko volimo, on koristi živopisne boje i eksperimentira s tipografijom kreirajući radove koji ostaju u našim glavama i igraju nam se s maštom. Očaravajuć i primamljiv, psihodeličan i zamršen – to je možda najbolji opis njegova stila.

Njegovi radovi, ipak, variraju i kako i sam kaže: ‘Mišljenja sam da za razvoj dobrog stila trebaš imati otvoren um i stalno pokušavati nešto novo i drugačije, samo se razvijati i izgrađivati… Ne znam što me pokreće ali pretpostavljam ali pretpostavljam da stalno imam osjećaj da sam trebao napraviti više i napraviti bolje – nikad zapravo nisam zadovoljan s onim što sam napravio do sada!

iz intervjua Ashasa Adzhuna

MR

Chez

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More