‘Budućnost je sada’ – novi projekt Montažstroja

MontažstrojNakon projekta i predstave 55+ u sklopu koje su osobe treće životne dobi s nevidljive društvene margine stavljene u fokus ovog scenskog događaja, Montažstroj priprema novi projekt kojemu je ovog puta radni naslov Budućnost je sada.

Ideja je da se okupe zaposlene i poduzetne osobe do 35 godina starosti – menadžeri, kreativni direktori, PR stručnjaci, copywriteri i financijski stručnjaci te sve druge uspješne, talentirane i entuzijastične osobe – od kojih se očekuje da pokažu potencijal i snagu mlade zaposlene populacije Hrvatske te da u depresivnim vremenima pokažu da ima mjesta i za optimizam.

Montažstroj će video kamerama pratiti čitav proces rada koji će završiti scenskom izvedbom prvog hrvatskog udžbenika – ne povijesti – već budućnosti. Razgovori s ovim mladim stručnjacima neće se baviti pitanjima njihovih radnih uvjeta niti informacijama o tvrtkama koje ih zapošljavaju, već će ih pokušati potaknuti da zamišljaju hrvatsku budućnost i kreiraju njezine moguće scenarije.

Projekt Budućnost je sada započet će zajedničkim okupljanjem od 19. do 24. studenoga u prostorima Hrvatske gospodarske komore, a nastavit će se kroz višemjesečni period kreativnih team buildinga u kojima će se sudionici i sukreatori projekta moći rasteretiti od svakodnevnog poslovnog stresa. Sastanci, razgovori i pokusi bit će usmjereni ka stvaranju scenarija predstave ‘Budućnost je sada’. Predstava će javnosti predstaviti mladu snagu hrvatskog gospodarstva te više mogućih scenarija budućnosti. ‘Budućnost je sada’ pokazat će da već danas moramo odgovoriti na izazove koji nas neminovno očekuju sutra.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti slanjem kontaktnih informacija, kratke biografije i fotografije na e-mail info@montazstroj.hr sve do 19. studenoga 2012. godine, nakon čega će dobiti informacije o daljnjoj proceduri sudjelovanja u projektu u kojemu nije važno kazališno iskustvo, već optimizam.

Marin Raster

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More