Bad Dog Chronicles: Duhovita i oštroumna kritika društva

Ovoga petka, 15. studenog u prostorima udruge Boonika u Veslačkoj 23 ne propustite otvorenje izložbe Vanje Vikala aka  – ilustratora, dizajnera te art direktora Sinestezija festivala.

Hrvatskoj se publici Vanja Vikalo, inače specijaliziran za ilustracije i karakterni dizajn, predstavio sudjelovanjem u sklopu projekta Muzeja ulične umjetnosti, a aktualnom izložbom pod nazivom Bad Dog Chronicles prikauje talent u svom punom raskošu.

Riječ je o Linnchev rad je duhovitoj i oštroumnoj kritici društva u kojem živi. Radovi su mu satirični, ironični i komuniciraju poruku gledatelju na iznimno mnogo slojeva. Izložba se prikazuje su sklopu BooEx projekta udruge Boonika koji se u kratkom roku pokazao kao jedno od bitnih kulturnih događanja na likovnoj i sličnoj domaćoj umjetničkoj sceni.

Izložba se, dakle, otvara u petak, 15. studenog u 20 sati na adresi Veslačka 23, a moći će se pogledati svaki dan od 15 do 21 sat, osim nedjelje.

MR

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More