Postanite partner Udruge Arteist

Postanite partner Udruge Arteist

 

Pokrenut 2012. godine, portal Arteist.hr etablirao se kao vodeći specijalizirani medij za kulturu sa zavidnim dosegom. Do danas, izgradili smo čvrstu bazu gorljivih čitatelja, ljudi zainteresiranih za kulturu, za različita polja kulture, od književnosti i kazališta do glazbe, koji ne čitaju “samo ono podvučeno” nego ih zanimaju dublji slojevi određenih pojava i problema u kulturi.

Portal Arteist.hr samo je jedan od načina kroz koje Udruga Arteist ostvaruje kulturne, prosvjetne i umjetničke aktivnosti unutar lokalne zajednice, ali i šire, a sve s ciljem razvijanja kulture i kulturne suradnje. Mjesečno brojimo preko 100 tisuća jedinstvenih pregleda sadržaja na našim platformama, imamo preko 20 tisuća pratitelja na društvenim mrežama, a brojimo i preko 1500 prijavnica na Arteistov regionalni natječaj za kratku priču koje i dalje pristižu iz cijele regije. Za sadržaj na portalu, komunikaciju s korisnicima i administraciju ovog kulturnog organizma svakodnevno se brine desetak autora, novinara, kolumnista i digitalnih stručnjaka.

Arteist surađuje s mnogobrojnim organizacijskim i institucijskim partnerima iz Hrvatske i inozemstva, nudeći brojne pogodnosti svojim članovima. Partnerstvo s Udrugom Arteist daje jedinstvenu mogućnost da svoju organizaciju postavite na istaknuto mjesto pred izuzetno kritičnom kulturnom publikom. Sponzorska podrška je kroz protekle tri godine bila jedan od ključnih faktora koji su učinili rad Udruge mogućim, a Arteist pruža brojne mogućnosti na obostranu korist. Vjerujemo kako ćete naći interes u jednom od ponuđenih prijedloga međusobne suradnje koji mogu biti prilagođeni vašim marketinškim i promotivnim potrebama.

Kao partner Udruge Arteist vaša će organizacija imati slijedeće pogodnosti:

Izrada plana promotivnih aktivnosti skrojenog prema vašim potrebama
Organizacija business to business sastanaka i prezentacija rješenja
Promocija i pozicioniranje
Predstavljanje vaše organizacije odabranoj ciljnoj skupini
Isticanje logotipa vašeg logotipa kao “zlatnog sponzora” na službenim stranicama s poveznicom na vašu internetsku stranicu
Popust na redovan cjenik online oglašavanja ukoliko našim članovima omogućite popust na svoje usluge i proizvode
Mogućnost kreiranja zajedničkih usluga i projekata u kulturi

[ARPrice id=”104″]